Szekeres Viktor

Zseniális talált kamerás paródiafilm készül

A készítők elmondása szerint zseniális lesz a Smart Ass című paródiafilm, mely a jelenleg igen népszerű talált videófelvételes műfajt fogja kifigurázni. A rendező: Marlon Wayans.

A Variety információi szerint a TBS-es komédia, az Are We There Yet? egyik főszereplője, Essence Atkins is benne lesz a Smart Ass című paródiafilmben. Mindebben persze az a hír, hogy készül egy paródiafilm Smart Ass címmel - a független produkciót Marlon Wayans fogja rendezni, s a poénok célpontja leginkább a talált videókamerás horrorok lesznek, mint például a Paranormal Activity-sorozat, vagy az idei nagy siker, Az ördög benned lakozik.

A forgatás jelenleg is zajlik Los Angelesben, Wayansnek pedig rendezőpartnere is van, Mike Tiddes személyében. Bár a jobbára színészként ismert filmes nem egy korábbi paródiafilmmel kapcsolatba hozható (ő írta a Horrorra akadvát, például), rendezőként ez lesz a bemutatkozása. Atkinsnek sem lesz ismeretlen a paródiafilmes műfaj, hiszen korábban szerepelt a Táncfilmben (Dance Flick), melyet Wayans unokatestvére Damien Dante Wayans rendezett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    No, megjött a "Talált kamerás film" című alkotás. Ez szar lesz, az tuti.