Szekeres Viktor

Plakát is jár a Földet elpusztító komédiához

Komédia és romantika a Föld pusztulásának árnyékában? Minden bizonnyal ahány ember, annyi lehetőség lenne az utolsó napok megélésére. Júniusban mi is látni fogunk pár elképzelést.

Ha valakit zavart, hogy nem nézett meg sok eredeti történettel rendelkező filmet, akkor a Seeking a Friend for the End of the World-öt lehet, hogy érdemes bevállalnia. No, nem azért, mert az űrből érkező "fenyegetés" hatására elpusztuló Földről nem születtek volna eddig filmek (igaz, ami igaz, olyan sok valóban nincs), hanem azért, mert az apokalipszis árnyékában valóban kevés komikus történetet láthatunk, márpedig a Seeking a Friend for the End of the World komédia lesz a javából, amelyet persze beárnyékol a baljós, közelgő esemény, érdekes hangulatot kölcsönözve az egésznek.

Mint az az előzetesből már kiderült, hogy a Seeking a Friend for the End of the World nem idióta poénokra és közönség humorra fog építeni, bár a főszereplő Steve Carell jelenléte inkább ezt sejtetheti. Carell partnere a filmben Keira Knightley lesz, a premierre pedig Amerikában június 22-én kerül sor. Mivel kisebb stúdió gyártásáról van szó, ezért itthon még nem lehet biztosra venni a bemutatót, mint ahogy az ezt elősegítő sikert sem lehet biztosra venni, hiszen odakint ugyanezen a napon kerül bemutatásra a Merida, a bátor című Pixar-mozi, valamint az Abraham Lincoln: Vampire Hunter horror is.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)