Szekeres Viktor

Az új scifiben a világháború után a Holdra menekült nácik támadnak - itt az előzetes

2006 óta készítik az Iron Sky című scifit, de csak most kerül sor a bemutatóra. A széles közönség számára áprilisban fog tehát kiderülni, hogy megérte-e a sok hűhó.

Bár a hivatalos finn premierre csak április negyedikén kerül sor, beavatottak számára már februárban, a berlini filmfesztiválon látható lesz a több éve előkészületben lévő Iron Sky című scifi-paródia, mely történetének középpontjában az 1945 után a Holdra menekülő nácik állnak, akik azt tervezik, hogy 2018-ban erejük teljében visszatérnek. A képregényes stílusú filmben a nagy visszatérésre egy újabb amerikai holdraszállás ad okot.


A jórészt német színészekkel., Julia Dietze, Götz Otto, Christopher Kirby, Tilo Prückner, Udo Kier, Peta Sergeant és Stephanie Paul főszereplésével készült filmet a finn Timo Vuorensola rendezte, aki 2005-ben már készített egy elvetemült scifi-paródiát Star Wreck: In the Pirkinning címmel, melyet a legnagyobb filmrajongók már biztosan láttak itthon.






Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lambda5 #7
    Egyet értek. Ebből valami komoly is kijöhetett volna... :(
  • emp #6
    ez mekkora fail már! :DDDD mondjuk poénnak so-so elmegy, de már a könyökömön jönnek ki a "gonosz nácik" és "világmegváltó jóságos amerikaiak"
  • brueni #5
    így elbaxni az alapötletet. még egy jó kis komoly scifi is lehetett volna belőle...
  • toarpad #4
    Sajna nem sok logika van benne (pl. mit ettek ott 60 évig ? Honnan volt nyersanyaguk a dolgokhoz ) de amúgy jónak néz ki . Tuti a premier napján fogom megnézni . Csak ne legyen ilyen humoros , maradjon meg az a komoly , "náci Föld-lerohanós" érzés az egész film alatt
  • blessyou #3
    Laibach - B Mashina
  • gneoka #2
    Az első video zenéjének mi a címe? (nem az Under the Iron Sky-ra gondolok a többi alatt az megy de az elsőnél zúzósabb)
  • Jawarider #1
    Ha lenne olyan mozi ahol nem multiplex árban lehetne megnézni,elmennék rá röhögni :-)