Szekeres Viktor

Teljes előzetes és plakát a Project X-nek

Minden idők legjobb bulifilmjének tartják egyes nézők a Project X-et, s ezt az új előzetesben közlik is velünk a készítők, akik között többek között ott van a Másnaposok-sorozat készítője.

Tavaly novemberben mutatta be a Warner Bros. Pictures stúdió egyik új filmjének, a Project X-nek az első előzetesét, mely első látásra a mostanában egyre többször használt "talált felvétel" formulára épül. A napokban érkezett meg a film teljes előzetese, mely már nem csak hangulatot áraszt minden másodpercéből, hanem a történet egy részét is elénk tárja. S, ha mindez nem lenne elég, akkor egy meglehetősen sokatmondó plakátot is megnézhetünk a filmhez.


Érdekes módon a filmet hasonlóképpen reklámozza az előzetes, mint egyes talált kamerás horrorokat, azaz egy exkluzív, premier előtti vetítés közönségreakcióival, melyekre minden bizonnyal pozitívabban reagálnak a mozizók is, akik látják a trailert. A Nima Nourizadeh által rendezett film marketingjének másik fő vonala pedig annak a Todd Phillipsnek a neve, aki a Másnaposokat és a Terhes társaságot rendezte, s itt producerként vállalt szerepet. Ez persze nem meglepő, hiszen a színészgárdában nem nagyon vannak olyanok, akikre egy kampányt lehetne építeni: Miles Teller, Oliver Cooper, Jonathan Daniel Brown, Kirby Bliss Blanton, Dax Flame, Nichole O'Connor, Thomas Mann, Alexis Knapp és Jillian Reynolds. A Project X premierjére Amerikában március 2-án kerül sor, a hazai bemutató pedig március 15-én lesz.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!