Szekeres Viktor

Borat és Brünó után jön a Diktátor - itt a plakát

Sacha Baron Cohen legújabb filmjének, a The Dictatornek a plakátja nem túl informatív, azonban aki egyszer látta a film előzetesét, valószínűleg egyhamar nem fogja elfeledni az angol komikus által alakított karakter kinézetét.

A Paramount Pictures nem csak a The Dictator előzetesét osztotta meg a közvéleménnyel (itt meg lehet nézni, idióta lett), hanem Sacha Baron Cohen legújabb filmjének a plakátját is megmutatta nekünk. A kép bár hatásos, de az előzetest ismerőknek nem sok újdonságot tartalmaz, aki pedig csak szimplán az utcán lát egy ilyen plakátot, annak nem valószínű, hogy lesz fogalma arról, hogy miről is fog szólni a film.

A The Dictatort egyébként ismerős név rendezte, Larry Charles, akinek munkáját nem csak a Félig üres című zseniális tévésorozatból ismerhetjük, hanem Baron Cohen előző, egyszereplős filmjeiből, a Borat - Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerikából, valamint a Brünóból. A diktátort alakító főhős mellett ezúttal több kiemelt szereplő is lesz a filmben, például Anna Faris, Ben Kingsley, Megan Fox, John C. Reilly és J.B. Smoove. Az amerikai premierre május 11-én fog sor kerülni, s bár a hazai bemutató dátumát még nem tűzték ki, szinte biztos, hogy mi is a világpremier környékén nézhetjük meg a készítők legújabb agymenését.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • koschwarz #1
    rohadt jó plakát :D