Szekeres Viktor

A Borat és a Brüno után itt A diktátor és az első előzetes

Sacha Baron Cohen nem változott, ezúttal egy kitalált ország szakállas diktátoraként rombolja a közízlést, valószínűleg sokak nagy örömére. Legújabb filmjének előzetese alig pár órája került fel a netre.

A Paramount Pictures bemutatta Sacha Baron Cohen legújabb komédiájának első előzetesét, melyből csak a film alaphelyzete derül ki, valamint az, hogy az angol komikus milyen karaktert fog alakítani - és persze az is biztos, hogy jó páran el tudják dönteni mindezek alapján, hogy nem nekik való a sajátságos humorral bíró, politikailag cseppet sem korrekt alkotás. A további szerepekben egyébként olyan színészeket láthatunk még, mint Anna Faris, Ben Kingsley, Megan Fox, John C. Reilly és J.B. Smoove.


Az Amerikában május 11-én bemutatásra kerülő filmnek egyelőre nincs magyar premierdátuma, de az előző Sacha Baron Cohen-filmek bemutatóiból ítélve valószínűleg még nyár elején láthatjuk a bohóckodást, melyet az a Larry Charles rendezett, aki a Boratot és a Brünót is dirigálta. Aki pedig addig is szívesen látná filmben a moziban nem túl gyakran feltűnő Sacha Baron Cohent, annak a Martin Scorsese-féle A leleményes Hugót ajánljuk, melyet itthon február közepétől kezdenek el játszani. (Sőt, a komikus benne lesz Quentin Tarantino 2012-es filmjében, a Django Unchainedben is.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #3
    Ezegybarom! Akarom mondani Baron!
  • Narxis #2
    Én is, jó lesz ez. :D
  • Zombee #1
    Ez jó lesz :). Szeretem a politikailag inkorrekt humort :).