Szekeres Viktor

Idióta előzetest kapott a Keresd a nőt! rendezőinek új komédiája

Az 1920-as évek nagy komikusairól készített filmet a Farrelly-testvér pár, kérdés, hogy a sok börleszkes, fizikai poén mennyire fog bejönni a ma moziba járó közönségnek.

Megérkezett a Keresd a nőt! című komédiával befutó, s máig annak sikeréből élő Farrelly-testvérek legújabb filmjének, a Three Stooges-nak az első előzetese, melyet tényleg csak a slapstick humor kedvelőinek ajánlunk. A komédiát az eredeti, 1920-as évekbeli, igazi amerikai vaudeville hangulatot árasztó Three Stooges-rövidfilmek ihlették. A történetről nem sok derül ki, de annyi biztos, hogy a három komédiást (2000-ben ilyen címmel kapott tévés feldolgozás a Three Stooges) csecsemőként egy árvaház előtt kidobják egy autóból, mi pedig az ő felcseperedésüket követhetjük figyelemmel, valamint azt, hogy felnőtt korukban miképpen keverednek különféle kalamajkákba.


A három lököttet, Larry-t, Moe-t és Curly-t Sean Hayes, Chris Diamantopoulos és Will Sasso alakítja a filmben, mely Ameirkában április negyedik kerül bemutatásra, azonban a hazai premierről egyelőre még semmilyen információ nincs, köszönhetően annak, hogy még a mellékszereplők (Jane Lynch, Larry David, Stephen Collins, Sofia Vergara, Jennifer Hudson) között sincsen olyan színész, akivel itthon el lehetne adni a filmet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • radical #3
    valaki ezen is nevet. viszont a fürdőruhás jelenet bejövős.
  • zetortraktor #2
    A vaudeville-hez inkább fiatalnak kell lenned. :)
  • morden #1
    Egy cikknek nem árt, ha a legfontosabb mondanivalóját nem csak az író tudja, javaslom hagyd ki az ilyen dogokat "slapstick humor,vaudeville hangulatot", vagy lehet csak én vagyok öreg és ezek a szavak közszájon forognak már mindenfelé :D