Szekeres Viktor

House doktor megint egyre népszerűbb lesz

Aki arra számított, hogy a szereplőcseréket követően a nézőket nem fogja érdekelni a House, az nagyot tévedett, ugyanis Amerikában tovább is remek nézettséggel fut a sorozat, s ha így megy, a 9. évadot is megérheti.

Lehet, hogy jót tett az ismét frissített felállás a House című sorozatnak, de az is lehet, hogy a nyári epizódelvonás és az újdonság varázsa hatott, egy biztos, sokkal többen nézték a sorozat új szezonjának nyitóepizódját, mint az előző évad záró részét. A hetedik évad végére sokan a széria kifáradására gyanakodtak, hiszen már 8 millióan sem nézték az epizódokat, az idei nyitányra viszont ismét kis híján 10 millió fölé ugrott a nézőszám. Hasonló volt a helyzet a kereskedelmi korcsoportba is, ahol 33%-os növekedést lehetett regisztrálni.

Az új House-szezonban egy távozó (Lisa Edelstein) és egy elvileg távozó (Olivia Wilde) színész helyére másik kettő érkezett (Odette Annable és Charlene Yi), de más változások is érték a sorozat status quóját. Többek között az, hogy Cuddy hiányában új főnököt kap az osztály valamint House-hoz munkatársainak, valamint egyetlen barátjának, Wilsonnak is megváltozik a hozzáállása, az előző szezon zárórészében történtek miatt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!