Szekeres Viktor

A Való Világ 5 leverte a TV2-t

Bekezdett a Való Világ, de az RTL Klub nem az nézőszámnak örülhet, hanem annak, hogy a valóságshow első adása nagyobb közönségaránnyal futott, mint a TV2 krimihétfős sorozatai.

A Való Világ 5 nyitóadása jobban teljesített, mint a TV2 konkurens sorozatai, az NCIS, illetve az NCIS: Los Angeles. Az RTL Klub reality-je 22:20-kor kezdődött és 27,4 százalékos közönségaránnyal futott, igaz, a beszavazó show alatt folyamatosan csökkent a SHR értéke. Az eleinte valamivel 31% fölötti közönségarány a műsor végére 25%-ra esett.

A hír mindenképpen kellemes meglepetés az RTL Klub számára, hiszen a Való Világ negyedik szezonja közel sem kezdett ilyen jól: a kora esti időpontnak köszönhetően ugyan sokkal többen nézték a beszavazó adásokat, azonban a nézők zöme mégis inkább a TV2 celebes játékát, az Ezek megőrültek!-et választotta. Az RTL Klubnak mindössze pár napot kell a beszavazó show-kkal kibírnia, hiszen szombaton már be is költöznek az első lakók a Villába.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ffxi #12
    Kultúrbarbár xD
  • Merces #11
    ..jó akkor vitassuk meg az intelligencia és az izlés között fennáló kapcsolatot, a taplóságshowk fényében,ezzel emelve a fórum szinvonalát..........
    ...szerintem nincs közvetlen összefüggés..........
  • Broafka #10
    azért a balettet ne hasonlítsuk ehhez a színvonaltalan szutyokhoz. Az egyik kultúra a másik meg kultúracsúfolás! Inkább nézek tütüben ugráló csajokat, mint plázacica, kigyúrt buta ember, kurva, "azt-hiszem-vicces-vagyok" embert.

    Tényleg ez a szórakozás? Akkor nézzétek!
  • morden #9
    Én nézek tv-t már nincs reklám sehol, nyugodtan nézheted :D
  • DjDano #8
    Én nem nézek tv-t, mert a mindent elborító folyamatos reklámszünetek egyszerűen megőrjítenek... Így sajnos még az amúgy magasabb szintet képviselő tudományos csatornák is kiesnek. Marad a letöltés, de szerencsére ma már szinte mindent le lehet tölteni reklámmentesen.
  • morden #7
    Csak fura na, én se kommentelek be egy mondjuk balettről szóló cikkhez azt hogy utálom a baletett meg milyen gáz volt a tegnapi előadás ( úgy hogy életemben nem voltam balett előadáson :D )
  • Daza500 #6
    Ezzel etetve a magatokfajta goblinokat.
  • bojti #5
    Várj most jönnek még azok a kommentek , hogy " x éve nincs tv-m hála Istennek ", vagy a " már régóta kitöröltem a retekklubbot a csatornalistából , csak Sprektrumot nézek ;)
  • morden #4
    A szokásos fórum színvonal: 2 ember megállapítja a magyar ember IQ-ját, a 3-nak meg nem is ment a TV közelébe x napja :D
  • Laza #3
    Szerencsére ezen a héten még egyáltalán nem láttam bekapcsolva otthon a TV-t, mert az asszony szakdogát ír ... így még a reklám spotokról is lemaradtam. Tartsa meg a jó szokását :)