Szekeres Viktor

Az RTL Klub szerint még mindig az RTL Klub Magyarország kedvence

Leginkább sorozataival tud szert tenni a jelenleg legnézettebb csatorna címére az RTL Klub, hiszen mind az amerikai, mind a magyar szériáik jól szerepelnek - igaz a Barátok közt egyre kevesebb nézőt vonz.

Az RTL Klub közleménye szerint az RTL Klub nézői a sorozatokat szeretik, hiszen a 26. héten taroltak az amerikai szériák, illetve a saját gyártású Barátok közt. A 18-49 éves korosztály körében elkészített top50-es nézettségi lista első 11 helyére beférkőzött a Berényi család életét bemutató napi sorozat mind az öt része, illetve a hétfőn este vetített Dr. Csont. Az amerikai krimisorozat 27,3 százalékos közönségarányt ért el, míg az utána következő Hazudj, ha tudsz! 24,5 százalékos közönségarányt hozott az idősávjában, majd a Gyilkos elmék 23,4 százalékos közönségaránnyal nyert. Kedden a Castle 25,2 százalékos közönségarányt ért el idősávjában.

A sorozatok mellett a nagyfilmek is népszerűek voltak a 18-49 éves korcsoport körében, hiszen szerdán az Inferno (23,6 % SHR) és a Brókerarcok (22,3% SHR), csütörtökön a Döntő játszma (26,6% SHR), szombaton a Reszkessetek betörők negyedik része (27,4% SHR), míg vasárnap az Arthur király (29,8% SHR) ültetett le több nézőt a konkurencián vetített műsorral szemben. A napi nézettségi adatokat figyelembe véve az RTL Klub átlag 24,8 százalékos közönségarányt ért el a kiemelt korcsoportban, míg a második TV2 csak 23,3 százalékos közönségarányt könyvelhetett el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ferrer #3
    Szerintem meg én vagyok a legokosabb és legszebb.
  • Jude666 #2
    Rohadna meg mind2
  • K Ace #1
    Még szép. Az RTL Klub szerint még mindig a TV2 Magyarország kedvence. Ez elég hülyén is adta volna ki magát :D