Szekeres Viktor

Ismét tombol a vámpírláz

Az Inni és élni hagyni, azaz a True Blood még mindig az HBO legnépszerűbb sorozatának számít, nagyjából kétszerannyian nézik a vámpírokat, mint tavasszal a Trónok harcát. A premier 5,4 millió nézőt vonzott.

Vasárnap tért vissza az HBO képernyőire az Inni és élni hagyni (True Blood) című felnőtteknek szóló vámpírsorozat a 4. szezonjával, s úgy tűnik, hogy a nézők vámpíréhsége nem apadt, hiszen az évadnyitó epizódot 5,4 millióan látták, ami megegyezik a széria eddigi csúcsnézőszámával, ráadásul 6%-kal magasabb, mint a 3. évad premierje.


A 22:00-s kezdettel sugárzott sorozat 23:00-s ismétlése újabb egymillió nézővel növelte a prémium csatorna legnépszerűbb sorozatának nézőszámát, s előrejelzések szerint a továbbiakban ez tovább is nőhet. Az alkotók ugyanis ígérik, hogy a könyvek egyik híres jelenete, Eric és Sookie zuhanyzása is meg fog elevenedni a képernyőn, azonban nem feltétlenül úgy, ahogyan azt Charlaine Harris megírta 2004-es regényében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • m minnifield #4
    nem akarlak elkeseríteni, de a történetek általában happy enddel, vagy nem happy enddel végződnek. nem túl sok választási lehetőség van.

    -kérsz kávét?
    -miből lehet választani?
    -hát...igen vagy nem...
  • Garou #3
    Igazan ne zavarjon, hogy a Tronok Harca kb 1/6-odanal jar a sztoriban, csak az elso regenyt dolgoztak fel, meg csak most fog beindulni. Es kb annyira divatbol csinaltak, hogy 1996-ban jelent meg eloszor a regeny.
  • adampierson #2
    Meg is értem. A Trónok Harcából kurvára kiábrándultam. Jól indult, de ezt megcsinálni. Jó tudom én, hogy ez most divat, hogy a Happy End néha elmarad, de ez már túlzás. Undorítóan szar a vége. Inkább a True Blood...
  • Grodt #1
    Én is megnéztem ezt a részt. Már nagyon vártam, és olyan gyorsan eltelt ezaz egy óra, hogy vmi félelmetes. Csak jönne már a következő:D:D