Szekeres Viktor

Az X-Faktor 2. szezonja kíméletlenül letarol mindent

A 39. hét tévés nézettségi toplistájának első két helyén az X-Faktor múlt szombati és vasárnapi adása szerepel. Mindkét műsor magasan túlszárnyalta az utánuk következő műsorok nézettségét.

Az X-Faktor 2011 a 39. héten szombaton és vasárnap is jelentkezett a főműsoridőben. Mindkét adás kimagasló nézettséget és közönségarány ért el. A műsor indulása óta eddig minden héten megnyerte a nézettségi versenyt a 18-49-es korosztály körében. Nem volt ez másképp a múlt héten sem, ugyanis a szombati adás 50,5, míg a vasárnapi 48,2 százalékos közönségarányt ért el, ezzel a nézettségi toplista első két helyén ez a két műsor szerepel.

Az eredmény minden bizonnyal e héten is hasonló lesz, hiszen szombaton és vasárnap a népszerű valóságshow a Mentorok házával folytatódik, ahol a legjobb 24 tehetségből kell kiválasztania a mentoroknak azokat az énekeseket, akik bejutnak a döntőbe, vagyis a legjobb 12 közé. A Mentorok háza két epizódját október 8-án 19.30-tól és október 9-én 19.00 órától láthatják a nézők.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomcsa4 #6
    Hát sokkal értelmesebb a Discovery, mnt az RTL klub. Pláne az X-fasztor műsora.
  • fergusonpapa #5
    Kulturált vagy mondhatom..

    féléve se volt mikor felfedeztek két roma gyereket akiknem voltak annyira tehetségesek d enagyon akarták és kiakartak mászni a szarból,normálissak voltak megérdemelték volna nem jutottak tovább.rá 2hétre midnenhol ir volt h ösztöndiat kapnak,és segitséget.

    ennyit agány müsoról..és ez csak egy példa volt.X-factor egy márka név több éve kitalálta egy fazon és bár szigoru a rendszer nagyon sok emberen segitett.


    Én kimondotan támogatom.

    Discoveryröl meg annyit h az aztán értelmes mikor mindent felrobantanak ,meg rombolnak,anno még voltak értelmes müsorok most meg robantás,gyilkolás,licitvadászok meg hasonló :D grat grat.

    egyedül még a nat geo meg spektrum ér valamit.de azért mindne kocka innen nyomja h discovery mer tök okossakk :D:D szánalom
  • tomcsa4 #4
    És mit bizonyítanak? Sok gyerkenek van elég jó hangja és tudod ebből mennyien élnek meg belőle? Közösségépítésnek jó ez a műsor. Azt elfogadom. Végre nem a kocsmában ülnek a fiatalok.

    Olykor sírnak? 5 percenként van ez az olykor. Sőt, néha még ennyi idő sem telik el. De erre rátesz az RTL, direkt összevágja ezeket a sírós részeket, meg direkt dramatizálják a jelenetket. Elég béna műsor. (Arról nem is beszélve, ohgy a felétől szigorúan forgatókönyv-szerint megy.)

    De nyilván te jobban tudod faszfej. Az utolsó mondatod meg annyira értelmetlen, mint te.
  • nlght #3
    3 szóban összefoglalva: 15 perc hírnév

    A kutya sem fog emlékezni rájuk néhány hónap múlva. Alapból nagyon ritkán nézek tv-t, pont azért mert ilyen szarokat adnak, ráadásul elhúzzák sok órán keresztül, h minél több rejtett reklámmal és sok-sok reklámszünettel tálalják, ja és megrendezett műbalhékkal, hogy tudjon a blikk is csámcsogni másnap. De ez még nem is a legalja műsor, egy fokkal jobb mint a 5000 részes "anyátok közt" és társai típusú szappanoperák, a celebek életét kicsámcsogó műsorok, reality-showk, betelefonálós és jósda műsorok. Egyedül a sport1-2, eurosport, discovery, spektrum és natgeo ér valamit, a többi csatorna csak iq csökkentésre jó.
  • Xerox10 #2
    Hogy te mekkora egy szánalom vagy ember, hogy szavakba sem lehet önteni. Nem valami nyáladzó szappanoperát hallgatsz véletlenül? Abban megy a sírás folyamatosan. Múltkori adásban csak egy béna gyerek bőgött eszeveszettül.

    "Sok csicska mi lesz velük, maikor valami komolyabb törés lesz az életükben?" -> Mégis mi a bánat te szerencsétlen? Kinevezik őket elnöknek? Egész életüket egy nyomorgó átlagos emberként élték, és most adott a lehetőség, bizonyítani, több millió ember előtt bemutatni mire képesek, nem csoda hogy olykor sírnak. Nem, köpködni kellene, hanem tisztelni, büszke lenni rájuk, hogy igen is Magyarországon vannak tehetségek, és remélem sokra viszik majd az életben. Ami téged illett Tomcsa4, nézzél sok Discovery-t meg Nat Geo-t és képzeld magad nagyon okos embernek, mert most egy szellemileg alulmaradt seggpiszoknak tűnsz.
  • tomcsa4 #1
    Itthon a nővérem nézi meg anyu, én kénytelen vagyok hallgatni. Hát ebben a műsorban annyit sírnak hogy felfordul a gyomrom. Szinte minden szereplő bőg egyet a semmin, de sokszor a zsűri is. Ekkora sz*r műsort. Sok csicska mi lesz velük, maikor valami komolyabb törés lesz az életükben? Istenem. Szánalmas ez a műsor.