Szekeres Viktor

Nézettségi rekordot hozott a TV2-nek a Bajnokok Ligája

A PRO4-en kedd este élőben közvetített Bajnokok Ligája mérkőzés kimagasló eredményt ért el: a csatorna eddigi legnagyobb nézettségét hozta a Barcelona-Milan mérkőzés.

A PRO4-en, a TV2 férficsatornáján közvetített FC Barcelona - AC Milan Bajnokok Ligája mérkőzés beváltotta a hozzá fűzött reményeket: rekordméretű, 4%-os közönségarányt ért el a 18-49 éves célcsoportban. A 18-49 éves férfiak körében még ennél is jobban teljesített a BL-meccs: a célcsoport 7%-át ültette a PRO4 elé. Ezzel a harmadik legnézettebb csatorna volt a mérkőzés ideje alatt a PRO4, melyet csak a két országos kereskedelmi csatorna előzött meg. Ugyanezt a pozíciót megtartotta elsődleges célcsoportjában, a 25-39 éves férfiak körében 7,2%-os közönségaránnyal.

A csatorna sikeréhez nagyban hozzájárult az is, hogy a PRO4 eddigi lefedettsége ugrásszerűen megnőtt, miután a Bajnokok Ligája átkerült a TV2 férficsatornájára. Több most csatlakozott szolgáltatóval egyetemben, például szeptember 13-tól már a UPC legolcsóbb digitális csomagjának előfizetői számára is elérhetővé vált a prémium sporttartalmat kínáló PRO4.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tizedes1 #11
    egy senki által nem nézett műsor???

    Te miről írsz egyáltalán???!!???
    BL, a senki által nem nézett műsor.......... ja, ha te nem nézed, akkor ...... xD
  • zetortraktor #10
    "OMG, semmi köze a cikkhez ..."

    Valószínűleg nem jutottál el odáig, hogy a TV2-nek nem csak egy csatornája van. Nem a TV2-n volt rekord, de a TV2-nek hozott rekordot a BL. Meg pénzt is.
  • yossarian14 #9
    Szánalom...

    Du.ják fel a nézettségi adataikat a seggükbe!
  • Laza #8
    "Nézettségi rekordot hozott a TV2-nek a Bajnokok Ligája"

    OMG, semmi köze a cikkhez ...

    "a TV2 férficsatornájára."

    Pf, férficsatorna ... az meg mi? :D
  • orkaman #7
    nem nézik sokan az F1-et, de mivel hétvége 14:00 vagy reggeli sávban, kivétel 1-2 esti, ott nem nagy a nézőszám tehát kvázi ez is megteszi.

    (szerintem)
  • kalapos01 #6
    MIért lenne szégyen, hogy egy senki által nem nézett műsort nem adnak és helyette olyat adnak, amit sokan néznek? A Forma-1-et sokan nézik, persze, hogy nem pakolják el.
  • immovable #5
    Végül is alig hazug a cikk címe.
  • tizedes1 #4
    UPC-m van, de nem láthattam a meccset! A reklámjuktól is hányok, mert vagy úpécé direkt, vagy júpíszí dájrekt, mert C-vel írják, nem kával.... 11111, mindegy.

    Még nem volt olyan évem, hogy egy Bajnokok Ligája kedd-szerda napon ne láttam volna közvetítést.

    Se M1, se TV2, .... PRO4 ???!!! b@@@@sszák meg! A Retek-klub mellett a "csigakettő" is elmehet a búsba!

    Legalább a sör hideg volt :)(
  • spetiboy #3
    Szerintem meg szégyen, hogy ilyen módszerhez folyamodik a tv2. Csak hogy nézzék azt a sz..@ros PRO4-et. Miért nem lehet normálisan, egy ismertebb és elérhetőbb csatornára tenni. És miért kell több csatornán adni..? Az RTL Klub se rakta át másik csatornára a Forma1-et. Ezt is csak Magyarországon lehet megcsinálni.. Köszönjük TV2!!
  • winnie #2
    kábé háromszor ennyien. és az a tv2-nek bukás lett volna. itt ennyi néző hatalmas siker. ez viszont kvázi feltette a térképre a pro4-et sokaknak. legalább tudnak róla.