Szekeres Viktor

Új műsorával páholta el a Való Világot a TV2

Akárcsak tavasszal és tavaly ősszel, múlt héten is a TV2 nyerte meg a pénteki nap főműsoridejét. Mindez a csatorna új produkciójának, az ÖsszeEsküvőknek volt köszönhető.

Jól sikerült a TV2 több százmillió forintba kerülő új valóságshow-jának, az ÖsszeEsküvőknek a bemutatkozása. A péntek esti-éjszakai beszavazó show ugyanis az AGB mérései szerint legyőzte az RTL Klub konkurens műsorait: a CSI: Miami helyszínelőket, a Való Világ 5-öt és a Vámpírnaplókat. Mindebből persze messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni, hiszen még csak az első adás ment le, ami lehet, hogy az újdonság varázsával csábította a nézőket.

Ha a pontos adatokat nézzük, akkor a majdnem éjfélig tartó produkció 903 618 nézőt produkált az adásidő alatt, ami átlagosan 27,7%-os közönségaránynak felel meg. A kereskedelmileg fontos 18-49 éves korosztályban 404 589 honfitársunk nézte Till Attilát, Peller Mariannt és a játékosokat, az éppen tévézők 27,5%-a. A konkurencián a Miami helyszínelőket 978 013-an látták (24,4% SHR), a Való Világ beszavazását 559 117-en (18,5% SHR), míg a Vámpírnaplókat 300 201-en (14,9% SHR)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!