Szekeres Viktor

Megérkezett Spielberg háborús filmjének plakátja

Az év utolsó napjaiban, az Oscar-díjat megcélozva mutatják be Steven Spielberg idei második filmjét, a Hadak útján című háborúban játszódó családi filmet, melynek a napokban érkezett meg az első plakátja.

Az Entertainment Weekly kapta meg a jogot, hogy bemutathassa Steven Spielberg egyik idei filmjének, a Hadak útján (War Horse) című drámának első plakátját. Az Amerikában december 28-án, itthon az Oscaros-filmek között február másodikán bemutatásra kerülő film Michael Morpurgo gyerekkönyve alapján készült, s a főbb szerepekben Emily Watsont, David Thewlist, Peter Mullant, Niels Arestrupot, Tom Hiddlestont, Jeremy Irvine-t, Benedict Cumberbatch-et és Toby Kebbellt láthatjuk.

A Hadak útján története az I. világháborúban játszódik és egy Joey nevű ló, valamint egy Albert nevű srác csodás barátságának története. Albert neveli és edzi a lovat, azonban később elszakítják tőle, s a film a ló kivételes utazásának krónikája. Az állat a háborús területeket megjárva változtatja meg az életét angol lovaskatonáknak, németeknek és még egy francia gazdálkodónak és unokájának is.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!