Szekeres Viktor

Hadak útján: megjött Spielberg új filmjének első előzetese

Spielberg Tintinjének már láttuk az első előzetesét, itt az ideje, hogy a rendező másik új filmjének, a Hadak útján címet viselő háborús mozinak is megtekintsük az első képsorait. Premier: karácsonykor.

Idén decemberben két Steven Spielberg-film is bemutatásra kerül Amerikában, azonban ez nem jelenti azt, hogy a neves rendező túlvállalta volna magát. Mindössze arról van szó, hogy a 2009-ben forgatott, s azóta számítógéppel felturbózott Tintin kalandjai is 2011-ben kerül mozikba - nálunk ráadásul majd két hónappal a decemberi amerikai premier előtt.


Spielberg másik filmje pedig a Hadak útján (War Horse) lesz, mely előzeteséből megtudhatunk egyet, s mást arról, hogy mire is számíthatunk. Például Oscar-jelölésekre, hiszen a december 28-i premiert egyértelműen a díjszezon egyik éllovasának tervezték. Kérdés, hogy a hűségről és a reményről szóló I. világháborús történet mennyire fogja vonzani a közönséget.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CArtmaN6666 #19
    1:17 nél egy kicsit furcsa az a pillantás a hölgyeménytől a lóra :P

    Egyébként ha vki tényleg jó lovas filmet akar ott a Vágta pókemberrel ( a régivel).
    Ez a film semmivel sem lesz különb annál kivéve hogy sokkal több alulról mutatott kameraállás lesz benne a megszokottnál.Ugyebár Spielberg mesteri rendezését mindig dícsérik holott az egészben csak azért tűnik profinak mert ki***tt sok az alsó kameraállás. Megjegyzem nem gyenge szemfényvesztő az öreg, de nekem már nem tud újat mutatni a Jurassic Park óta, és az AI-al (amit 110% ban ellopott végképp leírtam magát a szememben)
  • lamella #18
    Akkor jól van :)
  • H3nG #17
    aztem végre lesz vmi elit alakulatos háborús film :/ de nem úgy néz ki...
  • Broafka #16
    igen, csak neked
  • Broafka #15
    ad1: Nem trollkodtam, hanem tévedtem, igen, igazatok van, a szereplők angolok, a story angol, stb
    ad2: nem, én nem konkrétan csak Spielbergre értettem, hanem az egész amerikai társadalomra. Mert attól még a filmek nagy részében benne van ez a mi vagyunk a hősök. Rendben, lehet hogy ebben a filmben nem lesz benne, de a trailer alapján, amerikai vagy sem, akkor is nagyon önimádónak tűnik az egész film.
    ad3: "Bocs, srácok, tévedtem, csak trollkodni akartam volna" <-- ez mekkora hülyeség, hány ember mondana ilyet, nem azért szól egy ember egy témához, hogy direkt hülyeséget mondjon, ennek szerinted van értelme?

    ajjaj, tévedtem, hupsz, beismerem (habár ez itt nem sokat ér, mert úgyis zsigerből dobja mindenki a követ). Viszont arról nem változik a véleményem (hozzá teszem, AKKOR NEM ERRŐL a filmről beszélek), hogy az amerikai filmek nagy részében benne van az önimádó melodramatikus giccs. Minden földönkívüli amerikában jelenik meg, minden rossz velük történik, minden hős náluk születik. Viszont tény ami tény rengeteg nagyon jó filmet tudnak csinálni, és igen szórakoztatóak. Csak nem értem miért kell sok filmbe beletenni az érzelgős "mi vagyunk a hősök" dolgot (pl Pókember 3: pókember erőre kap, ugrik egyet, megáll az amerikai zászló előtt (hogy miért, nem értem) aztán tovább ugrik)
  • kalapos01 #14
    Ez a Broafka komoly? Ha leírta volna, hogy "Bocs, srácok, tévedtem, csak trollkodni akartam volna", egész szimpatikus lett volna, de most még magyarázza is a baromságát, hogy ő steven spielberg rendezői stílusára értette? Szánalmas vagy szánalmas? :)
  • lamella #13
    Csak nekem nem fedi egymást a két hozzászólásod? :)

    "ohh istenem...
    a hős ló, a hős amerika, szerelem, sírás, gyorsan egy amerikai zászló, egy csata kiáltás és kész is az oscar film.

    Imádom az oylan filmeket amelyekben azt hiszi amerika, hogy ő az isten császár megakirály, hiperszuper, ultramenő...
    akkora önelégült, egoista, nárcisztikus nép ez, hogy hihetetlen"


    "én amerikai filmről beszéltem, a RENDEZŐ amerikai, így a film az ő stílusához igazodik. Lehet hogy angolok a színészek, de a rendezési mód az amerikai"
  • Skyline85 #11
    Mat666
    Lehet olvastad a novellát de ha nem akkor sem lövöm le a poént a lényeg ,hogy ha a film egy kicsit is hű az alapjaihoz akkor az elöző hozzászolásodat dobhatod a kukába.

    Broafka
    Tipikus fórumzombi ez rád is érvényes.Nemhogy a trailert nem figyelted rendesen, a cikket se olvastad figyelmesen de még a hozzászolasokat se és kezdődik a szájkaraté.
    A rendező stilusában nem igen találok kifogásolni valót,ki nem sz**ja le ,hogy mi kell egy oscar díj bezsebeléséhez a lényeg, h a film legyen jó nem azért nézek meg egy filmet mert az 10+ oscart zsebelt be,de ha majd elkészitik az indiai változatot te leszel az első akinek szólok.
  • bmw #10
    Ez nalam sem nezos...
    De leginkabb a paci miatt, nem szeretem amikor allatok hullanak egy filmben gondolom ebben fognak mivel haburos....
    Meg eleg lagymatagnak tunik.
    De ez csak az En velemenyem.
  • Mat666 #9
    Én sem bírom az ilyen filmeket megint a gonosz Németek és persze a hős szent angolok nagyon unalmas véleményem szerint.