Szekeres Viktor

Gyönyörű plakátokat kapott Spielberg új filmje

Előzetest még nem láttunk Steven Spielberg egy idei filmjéből sem, de míg a War Horse kampánya el sem kezdődött, addig a Tintiné már egy dekoratív plakátot is fialt. Vajon mire lesz képes a Mester 3D-ben?

Hála az Empire filmes magazin online kiadásának, mi is megnézhetjük magunknak Steven Spielberg két decemberi filmje közül az egyiknek, a jobban vártnak a plakátját. Természetesen a The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn-ról van szó, ráadásul a decemberi kitétel csak Amerikára vonatkozik, ahol december 23-ától lesz látható a film - idehaza már november 3-tól élvezhetjük a képregény-adaptációt.

Hergé nagyszerű, idehaza is megjelent képregényéből készült Spielberg még két éve forgatta motion capture technológiát használva, s a hosszadalmas utómunkákat követően idén moziba kerülhet a végeredmény - mely, ha sikeres lesz, akkor a folytatását az ezúttal producerként közreműködő Peter Jackson rendezheti. (Tintin kalandjai természetesen a korszellemnek köszönhetően 3D-ben is megtekinthetőek lesznek.)

Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sliderx #4
    Valóban csodálatos.
  • gulyasandras #3
    Ez lemaradt.
  • gulyasandras #2
    Jópofa.
  • Laza #1
    Nekem ez a jóllakott óvodás fejű gyerkőc sohasem volt szimpatikus. Pedig a sztorik nem rosszak, nem gyerekmese hanem inkább jóféle kaland.