Szekeres Viktor

Egy év alatt 3 Spielberg-film a mozikban

Év végén láthatunk ismét Steven Spielberg-filmet a mozikban, ráadásul az elkövetkező egy évben újabb két alkotást tekinthetünk meg a rendezőtől, aki nemrég még tévésorozatok mellett ténykedett.

Amerikában decemberben két Steven Spielberg-filmet is bemutatnak: a 2009-ben forgatott Tintin kalandjai (The Adventures of Tintin - nálunk novemberi a premier) című képregény-adaptációt, melyet a rendező Peter Jackson-nal készített teljes egészében motion capture technológiát használva, valamint a Hadak útján (The War Horse) című I. világháború idején játszódó alkotást. Mindez azért is impresszív, mert az elmúlt hat évben mindössze egy filmet láthattunk a rendezőtől (Indiana Jones és a kristálykoponya királysága), aki ebben az időszakban inkább producerként dolgozott filmek és tévésorozatok mellett.

S, ha az idei két Spielberg-film nem lenne elég, akkor érkezik jövőre egy harmadik is, hiszen kiderült, hogy a Lincoln című történelmi filmet még ősszel elkezdi forgatni a rendező, hogy 2012. végén, az amerikai elnökválasztást követően bemutatásra kerülhessen. A Lincoln címszereplője Daniel Day-Lewis lesz, de mellette olyan színészek fognak szerepelni a filmben, mint David Strathairn, Tommy Lee Jones, Joseph Gordon-Levitt, Sally Field és Jackie Earle Haley.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!