Szekeres Viktor

Itt a Spielberg-rendezte 3D-s Tintin szinkronos előzetese

Már magyarul is megnézhetjük a Tintin első előzetesét, mely viszonylag rövid és a történetről sem tudunk meg sok mindent, azonban végre láthatjuk, hogy fog kinéz a képregény átültetése.

A plakátokat követően megérkezett a Tintin kalandjai 3D (The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn) szinkronos előzetese, mely Galambos Péter narrációjával hozza tudomásunkra a tényt, hogy idehaza valóban majd két hónappal az amerikai premier előtt meg lehet nézni a filmet. A képregény-adaptáció egyébként 2D-ben és 3D-ben kerül majd bemutatásra.


Steven Spielberg legújabb filmjében Tintin (Jamie Bell) és hű kutyája rendkívül izgalmas kalandokba keverednek, miközben megpróbálják megfejteni az Unikornis rejtélyét. A motion capture technológiával készült moziban olyan színészek működtek közre, mint Andy Serkis (A gyűrűk ura Gollamja), Daniel Craig (Őfelsége legrégibb ügynöke, James Bond), Simon Pegg és Nick Frost (Vaskabátok).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #19
    Amugy igazatok van:) "Originally, Steven Spielberg was going to do a live-action adaptation of Tintin, and called Peter Jackson to ask if his VFX company Weta Digital would work on the film, in particular creating a CGI Snowy. Jackson, as it turned out, was a longtime fan of Tintin, and convinced Spielberg that live action would not do justice to the comic books, and that motion capture was the best way of representing Hergé's world of Tintin. However, Snowy would still be CGI."
  • cateran #18
    Es a Toy Story is 1 kepregenyvilagot akart visszaadni? Azert nem vilagos teljesen elottem a dolog, mert 1 kepregeny kepi vilagat mar jopar kepregenyadaptacio eleg rendesen visszaadta (es mivel a TinTin 1 kutyakozonseges foldi vilag az 1930-40-es evekbol...nem latom be mi lett volna nehez eloszereplosben...felreeertesek elkerulese vegett, nem a milyenseget vagy minoseget vitatom, hanem az ertelmet:))
  • Axlkenobi #17
    Szerintem is a képregény képi világát szerette volna Spielberg (és Jackson) visszaadni, ezért is választották ezt a technikát. Megmondom őszintén, szerintem itt sokkal célszerűbb is a használata, mint mondjuk a Zemeckis-féle Beowulfnál, ahol leszerződtette többek között Angelina Jolie-t, eljátszatta vele a szerepet, hogy aztán "lerajzolja" és az kerüljön a vászonra.

    Szóval míg a Tintin esetében értem a koncepciót, Zemeckisnél nem igazán.
  • Loverman #16
    így talán jobban lehet rajzfilmes mint egy live-action mozi... Toy Story nem működött CGI-ben?
  • cateran #15
    3D-s CGI-vel?:S Szerintem ezzel pont hogy messzebb tavolodtak tole.....
  • Loverman #14
    gondolom a képregények KÉPI világát akarták visszaadni. tudod mint pl a Sin City-nél.
  • Loverman #13
    nem nem, én is ezt mondtam amikor kiderült mit fog csinálni Spielberg, de winnie megmondta hogy ez 70 éve nagy sláger volt úgyhogy sikeres lesz a film! winnie-nek pedig mindig igaza van

    /sarcasm off
  • cateran #12
    Nem vagyok nagyon jaratos a Tin-Tinben, miben kulonbozik a vilagfelepitese az Indy vagy a Mumia, esetleg a 80 nap alatt a Fold korul filmeketol? Magyarul egesz pontosan mi az, ami nem fert volna bele (vagy csak nehezen) 1 sima filmbe? (nem flame, tenyleg nem ismerm annyira es a trailerbol nem igazan jon le)
  • nessboth #11
    Galambos Péterre gondolsz, nem csak a hangja idegesítő, hanem maga az ember is, egy arrogáns életcélnélküli pöcs...
  • zetortraktor #9
    Legalább hat-hét gyakori trailer hang van. Ez most FAIL volt.