MTI

Steven Spielberg filmesíti meg a Wikileaks-történetet

Steven Spielberg és stúdiója, a Dreamworks filmesíti meg az utóbbi évek egyik legnagyobb politikai kiszivárogtatásáról gondoskodó Wikileaks oknyomozó portál és annak alapítója, Julian Assange történetét.

A világhírű rendező-producer a Guardian című brit laptól vette meg a sztori jogait - ezt maga a Guardian tudatta csütörtöki számában. A lap együttműködött a kiszivárogtatásban a Wikileaks portállal és két újságírója - David Leigh, valamint Luke Harding - könyvben írja le Assange életét gyermekkorától kezdve egészen a titkos kormányzati dokumentumok kiszivárogtatásáig. Steven Spielberg egy Wikileaks portálról szóló másik könyv, a német Daniel Domscheit-Berg - Assange egykori munkatársa - kötetének jogait is megvette - jelezte a Guardian.

Julian Assange személyében "lebilincselő karaktert" látnak a filmkészítők - fogalmazott Alan Rusbridger, a Guardian főszerkesztője. A hírek szerint a Dreamworks leleplező thrillert akar forgatni a történetből, de forgatókönyvírót és színészeket még nem szerződtetett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hangulati #8
    ha mindez megsem lenne eleg, ebbe akar indijanadzsonsz is beleferne. „indijanadzsonsz es az arulo weboldala”, vagy valami ilyesmi. vagy a csillagok mediahaboruja... gyerekeknek lehet csinalni egy wiki & lix animacios sorozatot, stb...a grammy ezek utan mar nem is kerdes. nyilvan az aszanzs halalhorgesre fogunk extazisba jonni-egy kis basszussal. sok sikert fiuk! ps. nem szeretem aszanzst. nem szimpatikus. rossz valasztas, tehat hiba. erre a szerepre sokkal megnyerobb arc kellett volna. (szerintem) de erte nem aggodom...
  • hangulati #7
    ez aztan a nemsemmi. o mar a veget is tudja a tortenetnek, vagy remek uzleti erzekkel megaldott egyedkent mar a a masodik reszre is gondol? a harmadik resz pedig masfel oran keresztul az akasztast, es az azt megelozo dolgokat fogja meglepo huseggel lefesteni. jo tema lesz a sorozatban kemenyporno (amint aszanzs kemenyen terrorizalja a sved lanyokat- kettot egyszerre-), meg lesz benne aszanzsprofil (olyan, amikor szimpatikus), lesz benne aztan eroszak boven friss dokumentumokbol vagva( igazi kozelik lott sebtol haldoklokrol, es hasonlok- hozott anyagbol-) es a harmadik resz vegen szinte latom az akasztofan szelben lobogo salat, es az egyik sved lanyt az akasztofa alatt aszanzs labai alatt, amint oszinten megban mindent. utana a szereplok csendben hazamennek, a sved lany felolti dominaruhajat, megkorbacsol valakit, aszanzs ettol ujjaszuletik, es utana meg lahatjuk oket, amint kozos gyermekukkel egyutt utaznak egy elektromos meghajtasu lakobuszon. zene, fuggony, fuggony vissza, reklam. nezok ki. es a nezok csak azon gondolkoznak, hogy miert volt PONT keves a pattogatott kukorica? de boldogok.
  • Merces #6
    .na erre befizetek, a " legfontossab zsidó " értelmezi a Leakset
  • kalapos01 #5
    Tuti oszkár, persze. Ennyire ostoba, hogy lehetsz?
  • viasz #4
    Ez legalább jó választás, tuti oszkár, meg egyebek, szinte bármilyen is legyen a film.
    Ettől függetlenül remélem jó kis film lesz. Akció-thrillernek képzeltem egyből, ahogy megláttam a címet, szerencsére hasonlóra gondoltak ők is.
    Vajon mikor jön ki? 2020? :D
  • NEXUS6 #3
    Remélem a réping is benne lesz!


    Vagy én nézzem egyből a pornó változatát?
    Viki lukai és Dzsilo Ass a penge

  • KRTuning #2
    Ha szavaznom kéne hogy facebook film vagy Wikileaks film, akkor inkább utóbbi. :P
  • Rotyoka #1
    jejejeej