Szekeres Viktor

Szép lett Spielberg képregényfilmjének új plakátja

A Tintin kalandjai Amerikában december 23-án kerül csak mozikba 2D-ben, 3D-ben is IMAX-verzióban, itthon azonban már november 3-tól megnézhetjük a filmet, melyhez egy új plakát is érkezett.

Valószínűleg Peter Jackson izgul leginkább Steven Spielberg új filmjének, a Tintin kalandjainak (The Adventures of Tintin) sikeréért, hiszen a film gyártásában producerként közreműködő új-zélandi rendezhetné a második részt - legalábbis az előzetes tervek szerint. Bár az előrejelzések szerint egyelőre semmi ok az izgulásra, hiszen a masszív, két éves utómunkával készített film, melyet motion capture-technológiával még 2009-ben forgattak, sikerre van ítélve.

A kérdés, hogy a közönséget mennyire fogja érdekelni az animált kalandfilm, s hogy mennyire nézővonzó Tintin karaktere, hiszen Hergé népszerű képregényhőse nem biztos, hogy mindenkinek ismerős. Bér a színészeket a filmben nem fogjuk látni, a karaktereket róluk mintázták, s mozgásuk alapján modellezték, ezért álljon itt a névsoruk: Jamie Bell, Andy Serkis, Daniel Craig, Simon Pegg, Nick Frost, Gad Elmaleh, Toby Jones és Mackenzie Crook.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Piszkos Fred #6
    miez
  • Mat666 #5
  • wraithLord #4
    A 3 fej a csúnya orr-ral szerintem nagyon elrontja a plakátot, mert odavonzza az ember figyelmét... Mégpedig azért, mert olyan orr nem létezik.
    Vagyis biztos van, akinek olyan, de nem az a normális... X)
  • Darth Sith #3
    erre még a sávszélességet is sajnálnám, nem, h a mozijegyet...
  • Szefmester #2
    Majd ha legális lesz a könnyűdrog, mert anélkül nehezen élvezhető. De legalábbis a moziban a jegyek mellé 1dl abszint meg egy zacsi járhatna. XD

    ui.: A drog rossz éééérteeem???
  • NEXUS6 #1
    Szörnyű!
    Barbapapát mikor rendezi meg?