Szekeres Viktor

Az első képek Spielberg új mozifilmjéből

Steven Spielberg következő két filmjét öt nap leforgása alatt mutatják be Amerikában. Ezúttal a december 28-i premierre kiírt világháborús War Horse-ból érkeztek fényképek.

Steven Spielbergnek idén két filmjét is bemutatják a mozik, sőt, a saját rendezéssel legutóbb 2008-ban jelentkező filmes két alkotása 5 nap eltéréssel kerül a multiplexekbe. Előbb december 23-án a 2009-ben forgatott és azóta a motion capture utómunkálatokkal tökéletesített Tintin kalandjait lehet látni Spielbergtől, majd pedig december 28-tól a War Horse című I. világháborús filmet. A képek ez utóbbiból érkeztek.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A War Horse az 1910-es években játszódik és egy fiúról szól, aki kedvenc lova után megy a francia frontra. A főszerepet Jeremy Irvine fogja alaítani, de mellette láthatjuk még Emily Watsont, Benedict Cumberbatch-et, David Thewlist és Stephen Grahamet is. A forgatókönyvet Lee Hall és Richard Curtis írta Michael Morpurgo (A lepkeoroszlán, Peaceful közlegény - Ártatlanság és szerelem, bátorság és gyávaság) híres regénye alapján.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!