Szekeres Viktor

Ilyen nézett még sosem volt az AXN

Nézettségi rekordot ért el a minap az AXN Magyarországon, most először kísérték figyelemmel több mint 200 ezren az adó egyik sorozatát. természetesen egy krimiről van szó.

Magyarországi működésének legjobb nézettségét érte el június 18-án este az AXN. Szombaton 10 órától a Gyilkos elmék aktuális részét több mint 200 ezer néző követte figyelemmel, az epizód utolsó perceiben pedig 237 ezren választották a veterán krimisorozat éppen aktuális epizódját. A kereskedelmileg fontos 18 és 49 év közötti korosztály körében is remek nézettséget produkált a Gyilkos elmék 5,5%-os közönségarányának köszönhetően, ez az előbb említett korosztályban közel 94 ezer nézőt jelent. A kábel csatornák sorrendjét nézve, a Gyilkos elmék idősávjában az első helyen zárt az AXN.

Az RTL Klubon is látható Gyilkos elmék hatodik szezonja elsőként az AXN műsorán látható hétfő és szombat esténként. A Gyilkos elmék sikerének köszönhetően éppen az idén indult egy spinoff sorozat Amerikában, a Gyilkos elmék: Alapos gyanú címmel, s erre is az AXN csapott rá, viszont mint májusban kiderült, hiába, hiszen a széria a 13. résszel véget ért, nem folytatódik a második évaddal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rotyoka #1
    Jó sorozat is