Szekeres Viktor

Rég választott ilyen rosszul filmet az RTL Klub

A TV2 május 15-én megverte főműsoridőben az RTL Klubot, márpedig erre viszonylag régen került utoljára sor. Az RTL Klub mindezt rossz programming döntésének, gyenge filmválasztásának köszönheti.

Az RTL Klub karácsony óta veretlen a nézettségi versenyben, ha a főműsoridős átlagteljesítményeket nézzük, azonban május 15-n vasárnap vége szakadt a sorozatnak, hiszen a TV2 a Napló, a Fribzi és az esti film teljesítményének köszönhetően legyőzte a csatornát. A vereség főképp a Kaméleon című, egyébként kifejezetten jó magyar film betlijének köszönhető, ugyanis míg az 441 ezer 18-49 éves nézőt ültetett le a képernyők elé, addig a TV2 választása, a nálunk moziba sem került, gyengécske Szupersuli 693 ezer nézőt érdekelt a kereskedelmi korosztályból.

Persze a TV2 nagy sikere nem jöhetett volna létre fel- és levezető műsorok támogatása nélkül. A 18-49 évesek közül a Naplót 417 ezren követték figyelemmel, míg ezzel párhuzamosan Alekosz feleségkeresését 559 ezren. Késő este pedig a Frizbi Hajdú Péterrel 339 ezer nézőt ültetett a képernyők elő, míg az RTL-es Heti hetes csak 308 ezret.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #4
    Nyilván azért írják az ilyet, mert érdekli a nézőket. A számok alapján olyasmit íarnak, amire rákap a nép. Nézz meg máshol nézettséges híreket, ezer komment van.
  • prixrioprax #3
    Nyilván rendszeresen olvassa az sg-t és miután már évek teltek el úgy, hogy hetente ezzel a szar, értéktelen "hírrel" ütközik meg a szeme, most kibaszta nála a biztosítékot.

    Ne mond, hogy az RTL és TV2-nél dolgozó embereken kívül bárkit is komolyan érdekelhet ez a szar...
  • zetortraktor #2
    Ó, te szerencsétlen, ezt most komolyan kérdezed. Még arra is volt időd, hogy ide írj.
  • M0RN1NGST4R #1
    ki a f@szomat érdeklik hétről hétre az ilyen hírek?! egyik szarabb csatorna mint a másik.