Szekeres Viktor

TV2-es műsor volt a múlt hét királya

A 25. héten ismét jó eredményeket ért el a TV2: az összesített nézettségi toplistákon kiemelkedő helyen szerepelnek a csatorna műsorai; a teljes lakosság körében pedig öt napot nyert a csatorna.

A Tv2 sajtóközleménye szerint a teljes lakosságot tekintve az elmúlt héten hétből öt napot nyert a csatorna mind teljes napon, mind főműsoridőben. Ezzel elmondható, hogy az ország legnézettebb csatornája lett a TV2 múlt héten. Az összesített nézettségi toplistának a második helyére került a Jóban Rosszban, harmadik lett a Tények, negyedikre pedig a vasárnap esti Moziverzum film, a Titkok könyvtára harmadik része.

Az utóbb említett film meg ennél is népszerűbb volt a 18-49 évesek körében: az elmúlt hét legnézettebb műsora lett a kereskedelmi célcsoportban. A TV2 hírműsora ismét eredményesen zárta a múlt hetet: sikerét pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a hét napból hat alkalommal is a Tények lett a legnézettebb hírműsor mindkét célcsoportban. A heti átlagos közönségarány tekintetében az előző négy héthez képest a két országos kereskedelmi csatorna közül ismét csak a TV2 tudott növekedést elérni: teljes napon 2,2%-ot, főműsoridőben pedig 5,8%-ot nőtt heti átlagos közönségaránya.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • smaszi #3
    Mostanában én sem komálom az RTL műsorait (VV, Csillagszületik, Fókusz, Fél Kettő...stb.), ha tv, inkább a TV2...
  • winnie #2
    Magyarországon. És a magyar ember magyar sorozatot néz szívesen. Roppant meglepő. 2 meg 2 az 4.
  • Laza #1
    "Jóban Rosszban"

    OMG ... hol élünk ...