Szekeres Viktor

Megvan az Oldboy amerikai verziójának rendezője?

Lehet, hogy mégiscsak elkészül az elmúlt évek egyik legnagyobb tetszést kiváltó koreai filmjének, az Oldboy-nak a feldolgozása. Lapértesülések szerint ráadásul nem kisebb rendező dirigálása mellett, mint Spike Lee.

A Twitch értesülései szerint Hollywood ismét nekifut Park Chan-wook Oldboy című filmje feldolgozásának. Ezúttal Spike Lee lehet a rendezésre kiszemelt filmes, aki Doug Davison és Roy Lee producerek közreműködése mellett készítené el a koreai eredeti remake-jét a Legenda vagyok és a Thor szkriptjét is szerző Mark Protosevich forgatókönyvéből.


A 2003-as Oldboy történetének középpontjában egy férfi áll, akit elrabolnak és mindenféle magyarázat nélkül 15 évig fogságban tartanak, hogy azután hirtelen az utcára kerüljön némi pénz, mobiltelefon és ruhák társaságában. Innentől csakis az élteti hősünket, hogy kiderítse, kik tették tönkre az életét, hogy bosszút állhasson rajtuk.

Az Oldboy tervezett már 2008-ban is szóltak hírek, akkor többek között Will Smith és Steven Spielberg részvételét is rebesgették benne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laza #3
    Az eredeti Oldaboy-ból nem fognak tudni semmi más lenyúlni, csak a sztorit ... de a sztorihoz nagyban kellett az a beteg elme is, amit olyan nagyszerűen a képre varázsoltak.
    Na meg ugye aki ismeri a sztorit, annak azt sem kell elmesélni, hogy az milyen szinten beteg elméjű :)))
  • Mózsi bá #2
    Bírjuk a néger fickót, ritkán hibázik. Reméljük, most sem fog. Az eredeti betonkeményen veri a plafont. Ha a feldolgozás a szekrények tetejét porolja, akkor is megnézzük.
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Jajjjjj...
    Egy ilyen remek történetet el fognak qrni. Moziban már eleve nem nézem meg.