Szekeres Viktor

Megérkezett az amerikai Tetovált lány cenzúrázatlan plakátja

Rooney Mara ezúttal cenzúrázatlanul feszít A tetovált lány egyik új plakátverzióján, bár a kép továbbra is fekete-fehér maradt. A film fő plakátja várhatóan ősszel fog megérkezni.

Pár napja került csak fel a netre A tetovált lány (The Girl with the Dragon Tattoo) című hollywoodi film nemzetközi és amerikai plakátja, s a kíváncsiak végre a cím által "cenzúrázott" verziót is megnézhetik maguknak, ami némi felsőtesti meztelenséget is tartalmaz, így csak az görgessen lejjebb, akinek mindez nem ütközik az erkölcseibe.


A tetovált lány cím minden bizonnyal sokaknak ismerős lehet, ami nem csoda, hiszen David Fincher filmje éppúgy Stieg Larsson Millennium-regénytrilógiájának első része alapján fog készülni, mint a két évvel ezelőtt bemutatott svéd film, s annak erőteljes bővítésével készült svéd tévésorozat. A premierre Amerikában december 21-én kerül sor, de itthon január közepéig még várnunk kell a bemutatóra.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nessboth #2
    Ja, jobb szereplőket nem is válogathattak volna...mindenesetre nem tudom...már nem lesz akkora flash megnéznem, mikor már tudom ki a gyilkos...
  • Victor1103 #1
    a trailer még mindig üt, de ez az amerikaniszki verzió akkoris felesleges..