Szekeres Viktor

Az első kép az élőszereplős Hófehérkéből

Tavaly két Piroska-film készült Hollywoodban, jövőre két Hófehérkét fognak bemutatni a mozik Amerikában. Közülük talán a Tarsem Singh-féle verzió ígérkezik érdekesebbnek, már csak a rendező személye miatt is.

Pár napja, a viszonylag fiatal stúdiónak számító Relativity Media égisze alatt elkezdődött a két tervezett Hófehérke-mozifilm egyikének, a Tarsem Sing által rendezett verziónak a forgatása. Ez az a változat, melynek főszereplői között Julia Robertset, Lily Collinst, Armie Hammert és Nathan Lane-t találjuk, s premierjére március 16-án kerül sor.


A Tarsem-féle Hófehérke-projekt reklámozása azonban máris elkezdődött, hiszen egyrészt az egyelőre még címmel sem rendelkező film plakátja megtalálható volt a napokban Las Vegasban rendezett Licensing International Expón, másrészt pedig a stúdió a The Hollywood Reporter print kiadásában is vásárolt egy két oldalas reklámot hozzá. A kép, melyen egy fiatal lány sétál egy kastély felé, nagyjából sejteti azt, hogy akárcsak A sejt és a Zuhanás, ez a film is eléggé látványorientált lesz, valamint a szövegből az is kiderül, hogy a filmet komikus jellegűnek tervezik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • enzim #1
    Ahogy Mr. Bean is mondta: "Ez egy plakát." Akkor a címben miért az van, hogy a HófehérkéBŐL? Leginkább arról, de nem belőle.