Szekeres Viktor

Magyar nyelvű előzetes és magyar plakát a Tetovált lánynak

Pár napja már magyar nyelvű reklámanyagok is léteznek A tetovált lány amerikai feldolgozásához. A plakátra leginkább azért voltunk kíváncsiak, hogy kiderüljön, itthonra a merész vagy az óvatos verzió jut.

Úgy tűnik, hogy az Intercom, A tetovált lány (The Girl with the Dragon Tattoo) amerikai feldolgozásának hazai forgalmazója nem lazsált, s elkészítette a nemrégiben napvilágra került plakát és előzetes magyar változatát. Természetesen egyik sem fog sok újdonsággal szolgálni azoknak, akik látták az eredeti verziót, ráadásul a teaser nem is túl beszédes. Ami újdonságot jelenthet, az a szlogenek lefordítása.


Ami a filmet illeti: Amerikában karácsonyra időzítették a premierjét, mi azonban ezt "megússzuk", csak január közepétől nézhetjük meg David Fincher legújabb rendezését. S utána kíváncsian várhatjuk a bevételi/nézettségi adatokat. Amerikában egyértelműen meg lehet jósolni, hogy a feldolgozás le fogja pipálni az egyébként ott remekül szereplő svéd verziót, ami 10 millió dollárig jutott el. Itthon pedig minden bizonnyal ugyancsak bőven lesz érdeklődés a remake iránt, hiszen A tetovált lány annak ellenére nem volt kirobbanóan sikeres (30-40 ezer néző), hogy a Millennium-trilógia könyv formájában jól szerepelt itthon.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!