Szekeres Viktor

Csak 18 éven felülieknek: a Conan új előzetese

Amerikában már augusztus 19-én meg lehet nézni az új Conant, melyet a készítők a nézők kedvéért 3D-sre is felkonvertáltak. A legújabb előzetes ráadásul azt is megmutatja, miért kapott R-es korhatárt a film.

A Lionsgate stúdió újabb előzetessel rukkolt elő az új Conan, a barbárhoz (Conan The Barbarian), mely immáron "teljes valójában" mutatja meg a filmet, hiszen az előző trailrekkel ellentétben ez már "piros", azaz R-es korhatárbesorolású, míg az eddigiek "zöldek" voltak, azaz PG-13-asak. A film augusztus 19-én kerül bemutatásra Amerikában, nálunk azonban még mindig nincs forgalmazója, így nem tudni, hogy a világpremier környékén vagy sokkal később láthatjuk-e.


A hírek és a látottak alapján valóban elég véres filmet Marcus Nispel rendezte és benne Jason Momoa mutathatja meg, hogy milyen Conanként, hogy fel tud-e nőni az első barbár mellé, akit évtizedekkel ezelőtt Arnold Schwarzenegger alakított. A jelenleg a Trónok harca-tévésorozatban haknizó Momoa partnerei az akciódús kalandfilmben Rachel Nichols, Stephen Lang, Rose McGowan, Saïd Taghmaoui, Ron Perlman, Leo Howard, Steve O'Donnell, Raad Rawi Fassir, Nonso Anozie, Bob Sapp és Milton Welsh lesznek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)