Szekeres Viktor

Elkészül a Háborús játékok feldolgozása

Sokak gyerekkorát édesítette meg annak idején a Háborús játékok - ezt a John Badham-filmet tervezik feldolgozni Seth Gordon, a Förtelmes főnökök és a Négy karácsony rendezőjének közreműködésével.

A Deadline információi szerint elkészülhet a Háborús játékok (WarGames) feldolgozása. Az eredetit 1983-ban John Badham rendezte, a főszerepben pedig Matthew Brodericket láthattuk, aki egy ifjú komputermágust alakított, aki feltört egy kormányzati számítógépes rendszert, majd azt játéknak gondolva átveszi a nukleáris fegyverek irányítását.


Az új Háborús játékok rendezője Seth Gordon lesz, akinek új filmje, a Förtelmes főnökök nemsokára bemutatásra kerül, de korábban ő készítette a Négy karácsony című romantikus komédiát, valamint a neves King Kong-dokumentumfilmet. A Háborús játékoknak egyébként 2006-ban megjelent egy csak lakossági forgalmazásban kiadott folytatása, a WarGames 2 - A halálkód (WarGames: The Dead Code).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KRTuning #1
    ...a fegyvereket lecseréltük walkie-talkikra, az indiánokat ewokokra, a "náci" szót pedig "politikailag egyet nem értő személyre"...