Szekeres Viktor

Újabb európai sikerfilm kap hollywoodi feldolgozást

A hírek szerint remekül sikerült a jópofa koncepcióval bíró Troll Hunter című film, s éppen ezért nem meglepő, hogy Hollywood máris lecsapott, s nemsokára elkészíti a feldolgozást.

A Deadline értesülései szerint az 1492 Pictures produkciós cég összeállt a CJ Entertainment & Mediával és megvásárolta Andre Ovredal norvég filmjének, a Troll Hunter-nek a feldolgozási jogait. Az áldokumentumfilm pár diákról szól, akik pár medve rejtélyes megölése ügyében nyomozgatnak, s idővel döbbenetes felfedezést tesznek - még szerencse, hogy a kezük ügyében volt a kamerájuk.


A tervek szerint Marc Haimes írná az amerikai Troll Hunter forgatókönyvét, a producerek között pedig ott lenne Chris Columbus, Michael Barnathan, John M. Jacobsen, Sveinung Golimo és Mark Radcliffe. Amerika az elmúlt években egyébként látványosan elkezdett érdeklődni az észak-európai filmek iránt, elég csak az év végén bemutatásra kerülő A tetovált lányra gondolni, vagy a tavalyi Let Me In-re, mely az Engedj be! alapján készült.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #10
    "másolni mindig is könnyebb út volt mint valami úja(bba)t létrehozni. "

    ez nagy tévedés. nem mindig. legtöbbször nem könnyebb.
  • winnie #9
    "Pl. a Halálos temetés is amiből csináltak egy niggeres szart teljesen feleslegesen."

    megnézted? akkor már megérte megcsinálni nekik.
  • Hoz_Hun #8
    Ez az első remék, amire azt mondom akár érdemes is lehet. Az alapötlet tök jó volt és a kivitelezés is, de a történet főleg a vége idegesítően gagyi. Ha azon mókáznak egy keveset amcsiknál, akkor akár nagyon jó kis film is kikerekedhet belőle.
  • motyodlee #7
    +1
    másolni mindig is könnyebb út volt mint valami úja(bba)t létrehozni.
  • tomboy013 #6
    Hát így sajnos, ott van Pl. a Halálos temetés is amiből csináltak egy niggeres szart teljesen feleslegesen. Persze ha nincs saját ötletük másét is el lehet adni jó pénzért de szerintem szánalom az ilyen
  • gombabácsi #5
    marhaság ennek halivudi feldolgozást csinálni, pont a lényege veszne el

    bár ez már csak így szokott lenni...
  • Szefmester #4
    A BWP nagyon nem tudott lekötni, max idegesíteni tudott, ezzel ellentétben. :D A nyelv és a történet és a komplett mitológia ami szerepel a filmben "hihetővé" tette a dolgot. Volt pár poénos jelenet, bár tény hogy azt sem annak szánták. :D

    Nekem ilyen volt a "lovag a hídon", a "keresztény szag", és a "a muzulmán jöhet? ; nem tudom..." :D
  • noland #3
    Nagy marhaság, képileg az egész a Blair Witch Project-re hajaz
  • m minnifield #2
    ha raktak volna bele pár poént, akkor jó vígjáték lett volna. vagy lett volna félelmetesebb, így szerintem elég semmilyen volt.
  • kerge30 #1
    Nagyon jól sikerült filmecske.Remélem találnak egy nagyon jó karaktert a vadász szerepére,mert a norvég fickó zseniális a dörmögő hangjával és az anyanyelvével:-)