Szekeres Viktor

Remek plakátok az új Conan, a barbárhoz

Ha az előzetesből nem derült volna ki, hogy kik a Marcus Nispel által rendezett Conan, a barbár feldolgozásának főbb szereplői, akkor a most nyilvánosságra került karakterplakátok mindent elárulnak.

Egy véres plakáton már túl vagyunk az új Conan, a barbár-mozifilm esetében, most folytatva a megkezdett hagyományt, a ComingSoon lehozta a Lionsgate stúdiótól kapott legújabb Conan-plakátot, ami már egy karakterplakát és a főhős apját, Corint ábrázolja. Corint a filmben a sokak által csak Hellboy-ként ismert Ron Perlman fogja alakítani, aki az elmúlt pár évben a Kemény motorosok című tévésorozatban játszik.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A Lionsgate nem csak a ComingSoon-nak küldött karakterplakátot, hanem egy-egy exkluzív példány jutott a JoBlo-nak, az MTV-nek, a Pop Wrap-nak és FirstShowing.net-nek. Ezeken sorrendben a Rachek Nichols által alakított Tamara, a Jason Momoa által alakított címszereplő, a Rose McGowan által alakított Marique és a Stephen Lang által alakított Khalar Zym látható.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BlagaSG #4
    Milyen jó lenne, ha a filmben Perlman elmondaná a mára már legendássá vált mondatát: "War... War never changes."
    Valami jó kis csatajelenet után mondjuk. Tudom, nem pont ehhez a közeghez találták ki (mielőtt a trollok megszólnának), de azért jó lenne...
  • kropotkin #3
    Perlman és Lang jó karakter, stílusos plakát. De Momoa, nem a jó értelemben büntet. :(
  • pokolfiu #2
    hát a képekről eddig csak Lang, és Perlman hozza a frankót karakterébe...
  • Sliderx #1
    Nem rossz, remélem a film is jó lesz.