Szekeres Viktor

Az első kép a harmadik Batman-film rosszfújáról

Ha a netes Batman-rajongók találgatása helyes, akkor máris megnézhetjük magunknak, hogy fog kinézni a The Dark Knight Rises egyik fő rosszfiúja, Bane, akit Christopher Nolan filmjében Tom Hardy fog alakítani.

Még csak tegnap jelentették be, hogy elkezdődött Christopher Nolan harmadik Denevérember-filmjének, a The Dark Knight Rises-nak a forgatása, és a gyártó Warner stúdió minden jel szerint máris elindította a kampányt. Először pár Batman-rajongó fedezte fel, hogy élessé vált a TheDarkKnightRises.com oldal, s a fekete kép és a hallható kántálásból rögtön valami víruskampányra gyanakodtak. Kisvártatva a SuperHeroHype fórum egyik tagja egy audio program segítségével rájött arra, hogy a hang kulcsa a "#thefirerises" kód, ami természetesen egy Twitter-azonosító címére utalt.


Nevezett Twitter segítségével pedig az is kiderült, hogy a követők segítséget kaphatnak egy, a hivatalos oldalon elhelyezett fénykép dekódolásához. Persze, a rajongói leleményesség nem ismert határokat, s bár a kép még közel sem teljes, páran már felfedték azt teljes valójában, s azonosították is a rajta szereplő karaktert, aki nem más, mint Bane. (A filmben Tom Hardy fogja alakítani a gonosztevőt.)

Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Stranger666 #24
    úgy vitatkoztok a magasság dolgon mintha frodo is 120cm lenne igazából..
    Ha Bane nagy akkor valszeg megcsinálják, hogy ne 175nek látszon.
  • sandor8206 #22
    hidd el értettem
    gyerek nem azt írta, hogy CG Hulk legyen Bane, de egy sima valódi magas kigyúrt állat létező embert simán találhattak volna pl: az általam említett N. James-t
    De ha az neked természetes és benyeled Nolantól, hogy egy kb. 150 kilónyi 2 méter feletti emberből (ami akár rajzolt, akár nem létezhet) csinál egy kis nyikhajt akitől egy kicsit is keményebb emberek vannak a K1-ben és ő esz a nagy betmen megverő ember akkor jó, csak kb. köze nincs a comic-hoz

    az meg már külön említésre méltó, hogy mennyire elfogultak emberek:
    az új Conan-Momoa nem jó, hisz kicsi-pedig Conan sose volt szteroidos állat csak izmos, nagydarab mint Momoa
    Bane aki tényleg egy izomállat*2, oda meg jó nekik Hardy
  • cateran #21
    Jujj..szovegertes? Neked is van meg mit tanulnod az suliban...(gyengebbek kedveert: VALODI, ELO ember vs rajzolt figura..te kis szerencsetlen hulye...)
  • Szefmester #20
    És ő mitől "szuperhumán"? Fel van pumpálva az izomzata mint állat és? Az igazi szuperhumánok azok akiket az egyik műsorban mutattak: pl alsógatyában és sapkában futott le egy (fél?)maratont szibériai körülmények között egy fazon és nem fagyott le semmilye, a doki mellette meg sok réteg meleg cuccon majd megőrült a hidegtől. Vagy ott a fickó aki szemgolyók nélkül született és vakon fest... tökéletes térhatással. Úgy hogy esélye nem volt arra hogy lássa milyennek is kell lennie a világnak, a festményei kelendőek és úgy lett híres festő hogy senki sem tudta hogy vakon fest.
  • kissssss #19
    "Hát igen... de közel sem annyira, mint a Láthatatlan Ember"

    jjjjúúúúúújjjjj
  • Axlkenobi #18
    Aaron Eckhart feje sem volt szétégve, mégis milyen jó Harvey-t hozott. Ezzel azt akarom mondani, hogy pont nem számít Hardy mérete, csak a színészi kvalitásai. Ma már a technikával (optikai meg egyéb trükkök) simán meg fogják oldani, hogy ólajtó méretű legyen.

    Ugye a hobbitok szerepét se törpe növésű színészek játszották A Gyűrűk Urában, mégis milyen jól meg lett oldva.
  • mad363 #17
    A "szuperhumánok" már köztünk járnak :) amióta csak presztízse van egy sport versenynek :) pl: http://www.youtube.com/watch?v=RABlMnmfCJ4
  • nlght #16
    Már várom Bane és a Macskanő ágyjelenetét :D

    Superman meséli:
    - Te Batman, képzeld, ahogy repülök, meglátom a Macskanőt egy tetőn, amint széttárt lábakkal meztelenül fekszik egy matracon, és kéjesen vonaglik. Annyira megkívántam, hogy odarepültem, s durr bele...
    - És nagyon meglepődött a Macskanő?
    - Hát igen... de közel sem annyira, mint a Láthatatlan Ember...
  • SirLord #15
    Bob Sapp!!!!
  • CaptainRumi #14
    kicsit rosszabb? :) ez ugye enyhe kifejezés volt :)