Szekeres Viktor

Újabb visszatérő a harmadik Batman-mozifilmben

Nem csak főszereplők fognak visszatérni a The Dark Knight Rises-ban, Christopher Nolan utolsó Batman-filmjében, hanem kisebb jelentőséggel bíró figurák is, mint például Gotham City polgármestere.

Nestor Carbonell is vissza fog térni Christopher Nolan harmadik Batman-filmjében, a The Dark Knight Rises-ban - legalábbis a Variety értesülései szerint. A sokak által a Lost - Eltűntek Richardjaként ismert színész a Sötét lovagban Gotham City polgármesterét, Garciát alakított, s a forgatókönyv szerint az új epizódban is lesz egy-két jelenete.

Az egyelőre még magyar címmel nem rendelkező The Dark Knight Rises forgatása nemsokára elkezdődik Pittsburgh városában, s Carbonell mellett pár jóval fontosabb karaktert alakító színész is meg fogja ismételni szerepét a filmben: Christian Bale, Michael Caine, Gary Oldman és Morgan Freeman. Az "újoncok" között pedig ott lesz Tom Hardy, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Juno Temple, Josh Pence, Daniel Sunjata, Diego Klattenhoff és Burn Gorman, de ez a gárda a napokban még bővülni fog. A film amerikai premierjét 2012. július 20-ára tűzték ki.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #4
    Akkor nem kár. X)
  • zetortraktor #3
    Rohadtul nem kár, hogy végre Nolan csinálhat normális filmeket és nem csak képregényt. Ha jó a szkript, bérki megrendezi jó a Batmaneket. Van sok jó rendező.
  • wraithLord #2
    "Az egyelőre még magyar címmel nem rendelkező The Dark Knight Rises..." Szerintem lehetne a magyar cím "A Szomorú Lovag Felkel" például.
    Sajnos nem találtam a szótárban ideillőbb szavakat. Például a Die Hard általam kreált magyar címe, a "Csavarmenetvágó Kényszermunka" sokkal jobban passzol a film tartalmához, mondanivalójához, mint akár az eredeti.

    Kár, hogy ez az utolsó Nolan által rendezett Batman-film.
  • JASON13 #1
    Már a Dark Knightban tettek utalásokat a polgármester központba helyezésére. Szerintem most már komolyabb szerepe is lesz, hiszen az egyetlen közméltóság már a filmben akit nem öltek még meg...