Szekeres Viktor

2014-re Batman összeáll Supermannel?

Nemsokára saját filmben láthatjuk sokak kedvenc Denevéremberét és Supermant is. A képregény-rajongók azonban már régóta álmodoznak arról, hogy a két szuperhős közös sztoriban küzdjön meg a csirkefogókkal.

A minap kiderült, hogy a Warner Bros. már most gondol a Christopher Nolan utáni időkre, s további Batman-filmeket tervez készíteni. A rebootban gondolkozó stúdió természetesen nem csak saját történetet szán a Denevérembernek, hanem a Marveles Bosszú angyalain (The Avengers) felbuzdulva tervezik, hogy összehívják végre a filmvászonra is az Igazság Ligáját, azaz a Justice League-t - legalábbis ezt erősítette meg Jeff Robinov, a Warner Bros. stúdió elnöke.

Robinov elmondása szerint jelenleg is dolgoznak a tervezett Igazság Ligája-mozifilm forgatókönyvén, azt azonban nem tudni, hogy mely karaktereket tervezik szerepeltetni az alkotásban. (A Liga alapító tagjai: Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Green Lantern, Aquaman és a Martian Manhunter.) Bár az adhat némi támpontot, hogy kiderül, a Warner dolgozik Flash (Villám) és Wonder Woman (Csodanő) saját mozifilmjén, azonban ez utóbbiakat a stúdió az Igazság Ligája-mozifilm után tervezi csak bemutatni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Waterhorse #15
    Aha
  • kalapos01 #14
    Nem kicsit vagy eltévedve, ha azt hiszed, hogy ha valamiből készült már hasonló film, akkor az új film csak reboot lehet.
  • Waterhorse #13
    Miről beszéltek? Igenis reboot lesz a Justice League. A Minap ment is a tvben.
    Itt van
    Superman és Batman ugyan nincs benne, de Justice League.
  • cateran #12
    "A képregény-rajongók azonban már régóta álmodoznak arról, hogy a két szuperhős közös sztoriban küzdjön meg a csirkefogókkal."

    He? Filmben ugyan nem, de kepregenyben mar voltak egyutt....nem is volt rossz...Jokerbol ENSZ nagykovet lett, Robint es a frissen megtalalt "anyjat" meg elotte hidegre tette,Batman meg szepen sakkban tartotta Supermant 1 kis ugyes zsarolassal, hogy ne alljon a bosszuja utjaba..aztan persze Joker megprobal mindenkit megolni az ENSZ ulesen,de a 2 pubi keresztbe tesz neki,persze Joker meg epp el tud menekulni (bar ugy tunik meghalt, de a holttestet nem talalta meg Supermanus sem..)
    Kedvenc torteneteim egyike, foleg a jo kis machiavellizmus miatt (Superman megy arcoskodni, de Batman 2 lepessel jar elotte..:D Pedig eppen Supermannek is lenne mit torlesztenie, utalnak ra, hogy valamivel a tortentek elott Joker terrortamadast intezett a Daily Planet ellen...Louis Lane is az aldozatok kozt volt....)
  • Szolnokboy1 #11
    "A rebootban gondolkozó stúdió"

    most örülsz, winnie?
  • kalapos01 #10
    Melyik Justice League filmet gondolják újra?
  • JohnR #9
    Ez nem áprilisi tréfa, napokkal ezelőtt már máshol is olvastam. Nem értem, miért van szükség ilyen friss filmek újragondolására.
  • kalapos01 #8
    Szerencsére szóba sem jöhet, talán, ha nem csak tinisorozatos tapasztalata lenne. Wellinget most kell kiélvezni, mert nem vár rá nagy karrier.
  • G22 #7
    Tom Welling rá a legalkalmasabb!Fanok is megérdemelnék már.
  • pokolfiu #6
    10 perccel éjfél előtt írt cikk esetén erősen bízom, hogy bolondok napjára készült az írás... :)