Szekeres Viktor

Elkezdődött a Batman 3 forgatása - kiszivárgott az első fotó

Felkerült az első kép a netre a The Dark Knight Rises forgatásáról, és máris megindultak ezzel kapcsolatosan a rajongói találgatások. Figyelem, az alábbiak lehet, hogy spoilert tartalmaznak.

Az első forgatási képet a The Dark Knight Rises munkálatairól a The Dark Knight Rises Community szállította. Az indiai Jodhpurban tegnap elkezdődött forgatásról pár helyi fanatikus készített képet, melyet valószínűleg nem sokan találnának érdekesnek, hiszen első látásra csak egy zöldes árnyalatban pompázó medencét lehet látni rajta.


A kép láttán természetesen az online közösségek azonnal találgatni kezdték, hogy az mit ábrázolhat, s az első tippek szerint a medence valamilyen kapcsolatban lehet Ra's al Ghul-féle Lazarus Pit-tel (fordíthatjuk Lázár-gödörnek is), mely egy titokzatos természetes képződmény, amiben megfürödve a karakter kvázi újjászülethet. (A zöld szín természetesen a zöld hátteret helyettesíti, azaz arra utal, hogy később számítógépes utómunkával fogják kialakítani a vízfelszínt dizájnját.)

Ezek persze csak találgatások, az viszont tény, hogy jelenleg az ifjú Ra's al Ghult alakító Josh Pence is Indiában tartózkodik a The Dark Knight Rises stábjával, így az ott zajló forgatások mindenképp kapcsolatban állnak al Ghullal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CaptainRumi #9
    Hát nem. Egy zsarut fog alakítani.
  • Guren #8
    "Közben tisztázódott Joseph Gordon-Levitt szerepe a The Dark Knight Rises-ban. Immáron végleges, hogy Alberto Falconét kelti majd életre, más néven a Holiday Killert."
  • nessboth #7
    ki fogad egy sörben Szekeres Viktorral, hogy Joseph Gordon-Levitt fogja játszani Jokert?!
  • Pretorian #6
    Talán azért, mert JC az Avatar óta a tökét vakarja, a következő filmje is 2016-ra van datálva.
  • mochee #5
    Miért nincsenek James Cameronos hírek? Szerkesztő Úr James Cameronos híreket akarok!
  • Chocho #4
    De hülyék vagytok, hát nem látjátok, hogy ez Bale arca szuperközelről?
  • zetortraktor #3
    A világ minden filmes oldalán ilyen cikkek vannak, nem hiszem, hogy csak itt lenne.
  • Axlkenobi #2
    Szerintem egész biztosan nem egy Lázár kút akar lenni az a letakart rész. Nolan Batmanjei realisztikusabb megközelítésűek, így a Lázár kút nem igazán férne bele. Sokkal inkább hajlok (én is) arra a következtetésre, hogy szimplán egy óriási, föld alá vezető barlang bejárata lesz, vagy valami ilyesmi.
  • Nebojsa #1
    WTF? Ez ám a kép. Most ilyen cikkek lesznek a bemutatóig?