Szekeres Viktor

Filmet készítenek az egyik leghíresebb Batman-sztoriból

Frank Miller egyik legnépszerűbb Denevéremberes sztorija az itthon is megjelent Batman: Az első év volt, s ezt a történetet dolgozzák fel őszi premierrel animációs formában, pár ismert színésszel.

A Heat Vision értesülései szerint Benjamin McKenzie, Bryan Cranston, Eliza Dushku és Katee Sackhoff fogja kölcsönözni a hangját a Batman: Year One című animációs filmnek. A Frank Miller által írt, igencsak elismert, Batman: Year One című képregény-történet alapján készítendő alkotás a mozikat elkerülve csak DVD-n fog megjelenni ősszel, de a premiert már a júliusi Comic Conon meg fogják ejteni.

A korábban a Narancsvidék című sorozatban feltűnt McKenzie lesz Bruce Wayne és Batman hangja, Cranston Gordon hadnagyot szinkronizálja majd, a Buffy egykori sztárja, Eliza Dushku Macskanő lesz, a BSG-ből ismert Sackhoff pedig Sarah Essen nyomozó, aki Gordonban ébreszti fel a férfit. Bruce Timm, producer elmondása szerint a film az eredeti sztori interpretációja lesz, se több, se kevesebb, maximálisan hűek maradnak az alapanyaghoz. Ezt azzal is alátámasztotta, hogy a kameraállások 80%-a David Mazzucchelli rajzainak szögeivel fog megegyezni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)