24
-
Stranger666 #24 úgy vitatkoztok a magasság dolgon mintha frodo is 120cm lenne igazából..
Ha Bane nagy akkor valszeg megcsinálják, hogy ne 175nek látszon. -
sandor8206 #22 hidd el értettem
gyerek nem azt írta, hogy CG Hulk legyen Bane, de egy sima valódi magas kigyúrt állat létező embert simán találhattak volna pl: az általam említett N. James-t
De ha az neked természetes és benyeled Nolantól, hogy egy kb. 150 kilónyi 2 méter feletti emberből (ami akár rajzolt, akár nem létezhet) csinál egy kis nyikhajt akitől egy kicsit is keményebb emberek vannak a K1-ben és ő esz a nagy betmen megverő ember akkor jó, csak kb. köze nincs a comic-hoz
az meg már külön említésre méltó, hogy mennyire elfogultak emberek:
az új Conan-Momoa nem jó, hisz kicsi-pedig Conan sose volt szteroidos állat csak izmos, nagydarab mint Momoa
Bane aki tényleg egy izomállat*2, oda meg jó nekik Hardy -
cateran #21 Jujj..szovegertes? Neked is van meg mit tanulnod az suliban...(gyengebbek kedveert: VALODI, ELO ember vs rajzolt figura..te kis szerencsetlen hulye...) -
Szefmester #20 És ő mitől "szuperhumán"? Fel van pumpálva az izomzata mint állat és? Az igazi szuperhumánok azok akiket az egyik műsorban mutattak: pl alsógatyában és sapkában futott le egy (fél?)maratont szibériai körülmények között egy fazon és nem fagyott le semmilye, a doki mellette meg sok réteg meleg cuccon majd megőrült a hidegtől. Vagy ott a fickó aki szemgolyók nélkül született és vakon fest... tökéletes térhatással. Úgy hogy esélye nem volt arra hogy lássa milyennek is kell lennie a világnak, a festményei kelendőek és úgy lett híres festő hogy senki sem tudta hogy vakon fest. -
kissssss #19 "Hát igen... de közel sem annyira, mint a Láthatatlan Ember"
jjjjúúúúúújjjjj
-
Axlkenobi #18 Aaron Eckhart feje sem volt szétégve, mégis milyen jó Harvey-t hozott. Ezzel azt akarom mondani, hogy pont nem számít Hardy mérete, csak a színészi kvalitásai. Ma már a technikával (optikai meg egyéb trükkök) simán meg fogják oldani, hogy ólajtó méretű legyen.
Ugye a hobbitok szerepét se törpe növésű színészek játszották A Gyűrűk Urában, mégis milyen jól meg lett oldva. -
mad363 #17 A "szuperhumánok" már köztünk járnak :) amióta csak presztízse van egy sport versenynek :) pl: http://www.youtube.com/watch?v=RABlMnmfCJ4 -
nlght #16 Már várom Bane és a Macskanő ágyjelenetét :D
Superman meséli:
- Te Batman, képzeld, ahogy repülök, meglátom a Macskanőt egy tetőn, amint széttárt lábakkal meztelenül fekszik egy matracon, és kéjesen vonaglik. Annyira megkívántam, hogy odarepültem, s durr bele...
- És nagyon meglepődött a Macskanő?
- Hát igen... de közel sem annyira, mint a Láthatatlan Ember... -
SirLord #15 Bob Sapp!!!! -
CaptainRumi #14 kicsit rosszabb? :) ez ugye enyhe kifejezés volt :) -
sandor8206 #13 hát ja hisz Joker 2 méter magas és így Ledger tökre nem illett a figurához azért ment a síránkozás -
CaptainRumi #12 Nagyobb vagy Hardy-nál? Akkor miért nem te játszod Bane-t? Miért nem egy kibaszott nagy állat játssza? Talán mert szar színész vagy, és a legtöbb izomagy is szar színész. Amikor Ledger lett a Joker, akkor is ez a siránkozás ment, aztán tudjuk mi lett a vége... -
sandor8206 #11 pl: játszaná Bane-t egy szavam se lenne, már a Trójában is csak lestem, hogy lehet valaki ekkora. Lehet kicsit rosszabb színész mint Hardy :-) de ő tényleg Bane lenne, nem kiscsákó hülye maszkban -
sandor8206 #10 de pont az a lényeg hogy Bane szuperember
Ghul egy sima ember (most a tavacska dolog nem játszik, mert Ghul anélkül is Ghul)
Joker egy őrült a comic-ban és filmben is (az hogy ott tényleg idióta a kinézete, fehér arc stb. a filmben meg festi magát, tökmindegy)
Kétarc, sima ember
Madárijesztő-sima ember toxinnal
DE Bane egy nagy állat aki benyomja a cuccot és még nagyobb állat lesz, emberfeletti erővel és ha filmben nem így lesz akkor az már nem Bane, hanem a neve csak
Félreértés ne essék, nem azzal van a bajom, hogy valószínű nem fog nőni ide-oda, hanem azzal hogy Hardy egy kis csicska akitől még én is nagyobb vagyok
persze ettől a film még jó lehet, csak karakter nem tetszik -
SlickAdam #9 pedig valoszinu ilyesmi lesz. a Nolan fele Batman-ek realisabb hangveteluek. megvannak benne a klasszikus karakterek, de nem hyper-szuper ember feletti kepessegekkel meg varazslatokkal. arra ott vannak a regebbi filmek. -
Loverman #8 valszeg azért "kellett" Bane mert ez a trilógia utolsó része és ugye ő volt az aki megtörte Batmant (szó szerint) -
geronemo #7 Nolan nem realisztikus hanem ál realisztikus Batman-t csinált. Nem a mai technológiával magyaráz meg benne dolgokat, az eszközök is fikciók, csak abban az univerzumban építenek köré egy hihető sztorit/magyarázatot, abban az univerzumban ez realisztikus és elhisszük, hogy lehetséges. Szerintem Bane-re is megvan már a maga ál realisztikus meséje és elfogjuk hinni, hogy ez így lehetséges. -
SlayR #6 Egyáltalán nemvolna nehéz egy realitás közeli állapotot adni Bane karakterének csak nemkéne szűkűlt látókörűnek lenni :) -
SlayR #5 Látom már megint a "szakértők" szólnak hozzá ehehehe:D -
sandor8206 #4 amúgy tényleg gyenge, tökre nem értem miért kellett Bane? (ha a sztoriban valami kihagyhatattlan szerepe lesz ok) elvégre Nolan koncepciója hogy reális betmen legyen (már a főszereplőn bukik a dolog de ő tudja), abba Bane karaktere nem fér bele, hisz nem fog nőni elvileg ide-oda ha következetes Nolan, de akkor meg a nevén kívül nem lesz Bane csak egy csicska -
sandor8206 #3 betmen annyira valóság, hogy sztem inkább te kérdezd anyukádat vagy a tanítónénit -
cateran #2 Ha nem tudod mi a kulonbseg a valosag es a rajzolt fikcio kozott, kerdezd anyukadat....vagy a tanitonenit..... -
Suffering #1 ez nagyon gyenge. ez remélem nem az izom feltöltés utáni állapot, Bane-nek sokkal nagyobb izma van.