Szekeres Viktor

A Nolan-féle harmadik Denevérember után is folytatódnak a Batman-filmek

Christopher Nolan a 2012-es The Dark Knight Rises című filmjével búcsúzik Bruce Wayne és a Denevérember karakterétől, azonban Gotham City igazságtevője továbbra is a mozikban kalandozik tovább.

A The Los Angeles Times a napokban elbeszélgetett Jeff Robinovval, a Warner Bros. Pictures filmstúdió elnökével és a témát a szuperhősfilmek, a képregényes alappal rendelkező alkotások jelentették. A Warner rendelkezik ugyanis a hatalmas, rengeteg neves karakterrel bíró DC-univerzum mozifilmes jogaival, melyek várhatóan a jövőre is erősen hasznosítva lesznek.

2011 nyarán a Zöld Lámpás, 2012-ben pedig Batman és Superman is saját filmmel kerül a mozikba, s bár Christopher Nolan a The Dark Knight Rises-t követően távozni fog a rendezői székből, a Denevéremberről szóló filmek természetesen nem fognak véget érni, hiszen az egyik legnépszerűbb képregénykarakterről van szó. "A harmadik Batman után újra kell majd gondolnunk a karaktert, s ebben Chris Nolan és Emma Thomas is segítségünkre lesz producerként, szóval a velük folytatott beszélgetésünk függvénye lesz az, hogy mi lesz a következő fázis Batman-kérdésben." - mondta Robinov, megerősítve azt, hogy nem terveznek ülni babérjaikon és a Batman-jogokon, mindenképp folytatni akarják a filmek sorát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Murder3 #12
    a warnernek a fő igazgatója vagy ki mondta ezt olvastam.
  • kalapos01 #11
    Persze. Vicces lenne, 2012-es Batman és Superman filmekkel. Ráadásul, akkor igencsak neki kéne állni a forgatásnak. Ha lesz valami belőle, akkor az nem 1-2 év.
  • Murder3 #10
    2013-ra esedékes
  • deák9 #9
    Szerintem ezek az igazság ligáját akarják megcsinálni nagyban.
  • sandor8206 #8
    tőlem lehet akármilyen szar a következő betmenek, legfeljebb nem nézem meg őket, majd nézek mást
  • nandi27 #7
    batman vs hulk nekem is az egyik kedvencem. de teljesen esélytelen. szerintem következő lépésként ki kellene ragadni történeteket, pl. Arhkam Asylum / Préda és azokat megcsinálni
  • Murder3 #6
    Ha végre valami sötét batman filmet is készítenének...
  • Lordboxi #5
    remélem elezdik közelíteni kicsit az új vonalas batman-hez, mert a mostani képregények szerintem nagyon jók, és szívesen látnám a vásznon más dc karakterekkel eggyüt is. ugye superman-el alap. de mondjuk az egyik kedvenc képregényem a batman vs hulk se lenne rossz.
  • Zaraki Kenpachi #4
    Nekem is erős félelmeim vannak a Nolan utáni Batmanakról. Az ő filmjei magasra tették a mércét.
  • winnie #3
    bizony, bizony, ez is egy lehetőség. a másik az, hogy nem így történik, a lényeg, hogy lehet jósolgatni éveken át. csak minek.

    (mondjuk azt botorság feltételezni, hogy a jó után nem lehet jobb. amikor a batman ongoing képregénynél íróváltás van, akkor is kétfele indulhat el a minőség. matek.)