Szekeres Viktor

Megvan a Batman 3 másik női főszereplője is?

Francia források azt valószínűsítik, hogy a Taxi-filmek hősnője, a legutóbb az Eredetben látott Marillon Cotillard is főszereplője lehet Christopher Nolan új Batman-filmjének, a Dark Knight Rises-nak.

Egyelőre még nincs hivatalos hír arról, hogy Anne Hathaway mellett ki lesz a Dark Knight Rises másik női főszereplője, de egy francia lap, a Le Parisien úgy véli, hogy Marillon Cotillard kapja meg a megtisztelő feladatot. Az annak idején a Taxiban feltűnt, mára már Oscar-díjas színésznő a hírek szerint vagy Bruce Wayne szerelmének tárgyát alakíthatja, vagy Selina Kyle (Macskanő) egyik szuperhős riválisát.


A helyzetet bonyolíthatja, hogy Cotillard áprilisra várja első gyerekét, a tervek szerint június közepén kezdhetné a forgatást Londonban, a nyár hátralévő részében Los Angelesben és Pittsburghben folytatná, hogy november végén New Yorkban fejezze be. A The Hollywood Reporter megpróbálta kideríteni, hogy mennyire lehet hinni a francia forrásnak, s Cotillard egyik képviselőjétől azt a választ kapta a lap, hogy a színésznő valóban tárgyalásokat folytat, egyelőre azonban semmi sem hivatalos.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zolthen #3
    Mit játszott az Eredetben, nem is emlékszek rá...
  • Jagdgeschwader #2
    A színésznő neve Marion Cotillard, nem Marillon...
  • maxy182 #1
    Én személy szerint imádom a csajt! El tud varázsolni a szemeivel... :)