Szekeres Viktor

Christopher Nolan az új Batman-filmről nyilatkozott

Christopher Nolan, az Eredet, a Batman: Kezdődik! és a Sötét lovag rendezője ritkán nyilvánul meg új filmjéről, a The Dark Knight Rises-ről, így minden efféle alkalmat ünnepnapként kezelnek a filmes újságírók.

Christopher Nolan még mindig viszonylag keveset nyilatkozik új filmjéről, a 2012 nyarán mozikba kerülő The Dark Knight Rises-ről, azonban a Santa Barbara International Film Festivalon, ahol díjat kapott az Eredetért, kivételt tett pár újságíróval, igaz az általa elmondottak nem hatottak a reveláció erejével.

Pete Hammond, a beszélgetés vezetője először arra kérdezett rá, hogy honnan jött a harmadik Batman-film címe, s erre Nolan viccelődve azt felelte, hogy egyszerűen a falba verte a fejé, majd így folytatta: "Nagyon hosszú ideje dolgozunk a filmen David Goyerrel. 12 hét múlva kezdjük a forgatást, május környékén." Hammond arra is rákérdezett, hogy miért vállalta a harmadik Batman-filmet, hiszen köztudott volt, hogy Nolan nem volt biztos abban, hogy visszatérjen-e egy újabb rendezés erejéig, s mint kiderült a válaszból, a történet lezárásának lehetősége hozta vissza a képregény-adaptáció mellé. Arra azonban már nem derült fény, hogy Anne Hathaway csak Selina Kyle-t fogja-e alakítani, vagy szuperhős alteregóját, Macskanőt is, mivel Nolan válasz helyett csak mosolygott egyet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Fresh Duke #1
    Ez aztán a hír! Viki, azt nem írod meg, mikor kifogy otthon a wc papír? Kb. az is ennyire érdekelné az embereket, illetve a hírtartalma is jóval több lenne...