Szekeres Viktor

A Fletch is megkapja a rebootját

Az idősebbek és a nosztalgiára hajlamosabbak minden bizonnyal emlékeznek még a Chevy Chase főszereplésével készült Fletch című komédiára és annak folytatására. A Warner stúdió jövőre előállhat egy reboottal.

A Warner Bros. reboot-tervei közül pár kiszivárgott az elmúlt napokban (pl. Halálos fegyver, Piszkos tizenkettő), de a Heat Vision értesülései szerint a lista jóval hosszabb, hiszen a stúdió többek között a Fletch újraindítását is tervezi. Gregory McDonald első Fletch regénye 1974-ben jelent meg, az első mozifilm pedig 1985-ben készült el Chevy Chase főszereplésével, hogy azt 1989-ben egy folytatás (Fletch 2. - Szenzációs ajánlat) is kövesse.


A könyv formájában tucatnyi folytatást megérő történet egy Los Angelesi oknyomozó újságíróról szól, aki folyton valamilyen kalamajkába keveredik. A második Fletch-regényt, mely az első előzménye hivatalosan, Hollywood már jó ideje tervezi adaptálni, amit az is jelez, hogy rendezőként már Bill Lawrence és Kevin Smith, főszereplőként pedig Zach Braff, Joshua Jackson és Jason Lee neve is felmerült a projektben. Azonban az akkori tervekből nem lett semmi - talán majd most.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!