Szekeres Viktor

Ismét barbár lesz Conan

Miközben a rajongók tűkön ülve várják az új Conan első előzetesét, a gyártó stúdió ismét megváltoztatta a film tervezett címét, mely így újfent csak annyi: Conan, a barbár. Az amerikai premierre augusztusban kerül sor.

Az amerikai Lionsgate stúdió, a Conan gyártója úgy döntött, hogy ismét megváltoztatja filmjének tervezett címét. Így Marcus Nispel rendezése Conan 3D helyett az eredetileg is választott Conan the Barbarian, azaz Conan, a barbár címen kerül mozikba augusztus 19-én - Amerikában. (A magyar premierről egyelőre nincs hírünk.)

Mint arról már többször beszámoltunk, a Bulgáriában forgatott kalandfilm főszerepét Arnold Schwarzeneggertől a Baywatch-ból ismert Jason Momoa veszi át, s mellette olyan ismerős arcok fognak feltűnni, mint Rachel Nichols, Stephen Lang, Bob Sapp, Leo Howard, Ron Perlman, Said Taghmaoui és Rose McGowan. Az eredeti Conan, a barbárt 1982. májusában mutatták be és az R-es korhatárral rendelkező kalandfilm 40 millió dolláros bevételt termelt hazájában. Ettől a teljesítménytől egyébként az 1984-es folytatás, a Conan, a pusztító sem maradt el sokkal, hiszen a film 31 millió dollárral zárt Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • m minnifield #8
    igen, de valszeg nem fog így mosolyogni :D
    inkább ilyen arcokat várjunk tőle:
  • boomsly #7
    Már mint erre a Bob Sapp-re gondoltál?
  • m minnifield #6
    perlman, természetesen
  • m minnifield #5
    ron pearlman igen jó név, rose mcgowan is ismerős lehetne, stephen lang pedig legalább az avatarból. bob sapp meg elég ha megjelenik a vásznon, vicsorog egyet és beszarunk. a tudatlanságunkkal meg ugye nem érdemes kérkedni mert hülyének néznek, nem alaptalanul.
  • czyi #4
    azért Ron Perlman (ld. pl. Hellboy) tényleg ismerős arc lehet!...
  • rumkola #3
    híjj de ismerős arcok LOL
    :D
  • raven505 #2
    Ronon Dex (Jason Momoa) az Atlantiszi Csillagkapuban is egy barbár volt.
  • bladesoft #1
    Mutikátokat a tologatásért....