Szekeres Viktor

Colin Firth lehet az új Gambit főszereplője

Úgy tűnik, hogy Colin Firth játszhatja el Michael Caine híres szerepét A gyalogáldozatban. A klasszikus angol akciókomédiát Michael Hoffman rendező irányításával tervezik feldolgozni valamikor 2011-ben.

A Deadline információi szerint Colin Firth lehet a főszereplője A gyalogáldozat (Gambit) című klasszikus angol akciókomédia feldolgozásának. Általában a feldolgozások nem kapnak különösebb figyelmet a sajtótól, azonban az új Gambit az érdeklődés középpontjába került, hiszen a modern verzió forgatókönyvét a Coen-testvérek, Joel és Ethan írják.


Ronald Neame 1966-os klasszikusának főszerepeit eredetileg Michael Caine és Shirley MacLaine játszotta, s hiába sikerült remekül a film, mindössze három mellékkategóriában (díszlet, jelmez, hang) kapott Oscar-jelölést. Az új változatot az a Michael Hoffman fogja készíteni, aki legutóbb a The Last Stationt készítette, de korábban már láthattuk tőle a Változások korát és a Császárok klubját is. A csavaros történet főhőse egy mestertolvaj, aki egy milliárdostól próbálja ellopni felbecsülhetetlen értékű szobrát egy pincérnő segítségével, aki megszólalásig hasonlít az áldozatnak kiszemelt illető halott feleségére.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Fresh Duke #3
    Ez is volt a célja vikinek vele...
  • Wittgen #2
    Cím alapján én is :)
  • zoltanszon #1
    Nnah felreertettem, vagy nem a Gambit-et?

    Azt hittem, uj X-men resz lesz