Szekeres Viktor

Vadítóak az első hivatalos képek az amerikai Tetovált lányról

Végre nem csak homályos képeken, hanem stúdiófelvételeken is láthatjuk, Rooney Marát Lisbeth Salander szerepében. Az elmúlt időszak legsikeresebb európai filmjét David Fincher fogja feldolgozni.

Az első lesifotók után megjelentek a hivatalos képek is David Fincher A tetovált lány (The Girl with the Dragon Tattoo) című feldolgozásfilmjének főhősnőjéről, Lisbeth Salanderről, illetve az őt alakító Rooney Maráról, akit tavaly a Social Network - A közösségi hálóban, valamint a Rémálom az Elm utcában remake-jében is láthattunk.


Persze a főszereplőt teljes sminkben ábrázoló fotók nem a filmforgatás során készültek, hanem a W magazin felkérésére, de a rajongók most már jobb minőségű képeken is láthatják, hogy fog kinézni Noomi Rapace után az amerikai Lisbeth Salander. Az amerikai A tetovált lány, melyet a rendező Svédországban készít sok svéd színésszel, jelen állás szerint egyébként december 21-én kerül bemutatásra Amerikában, ahol az eredeti verzió 10 milliós bevételre tett szert.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tower Guard #23
    DE winnie, én akkor nem értem miért az a céljuk, hogy a jó filmekből csináljanak, egy gyengébbet... (bár gondolom arra mennek, hogy átvegyenek egy jobb ötletet és eladják más körítésben, de szánalmas mikor sokkal gyengébbre sikerül...)

    Az utazót amúgy meg, lehet azért nézte meg, hogy legyen összehasonlítási alapja, hiszen ha úgy mondja rá, hogy szar, miközben nem is látta, akkor rátámadnak, hogy látatlanban lehúzza a filmet
  • Loverman #22
    tényleg nincs sok értelme a remake-eknek, alátosznának egy feliratot és kész az amcsi piacra, esetleg szinkronizálják ha annyira nem tudnak olvasni.
    A nő meg nagyon ronda lett, el lett szúrva ez a bilifrizura. A svéd csaj az tutajos volt.
  • winnie #21
    "
    Nem tudom minek kell remakelni az európai filmeket az amerikaiaknak .."

    ha abból indulsz ki, hogy te is láttál olyan amerikai remake-et, amit szerettél, és nem ismered az eredetijét, akkor nem értem a problémát. ha nem érdekelnek a mostani remake-ek, akkor úgysem nézed meg őket. annyi film van.

    "pedig sok esetben kvára nem is jobb amit csinálnak"

    nem a rosszakat akarják feljavítani. hanem... (insert józan paraszti ész)

    "pl ott van az Utazó"

    nocsak. megnézted? akkor máris van értelme a remake-nek. még te, a remake-eket megértő is megnézed.
  • sanyicks #20
    vadító? BORZALOM!
  • KP27 #19
    http://www.origo.hu/filmklub/blog/keszuloben/20110113-riport-david-fincher-a-tetovalt-lany-cimu-filmjenek-forgatasarol-rooney.html
  • Laza #18
    Vadító? Borzalmas ...

    Nem tudom minek kell remakelni az európai filmeket az amerikaiaknak ... pedig sok esetben kvára nem is jobb amit csinálnak ... pl ott van az Utazó ... annyira gagyerasz lett, és kissé érthetetlen ... a színészi játékokból a szerelmi szál nem tudom mi alapján alakult ki.
  • kalapos01 #17
    Jujj, csúnya a haja!

    Ez hülye egyébként?
  • Bith #16
    Nemtom, miért kell még mindig reklámozni az anorexiát...
    Ráadásul a csaj haja is valami elképesztően borzasztó :(.
  • winnie #15
    megvan a teljes szereposztás. blomkvist daniel craig lesz.
  • NeoExDeath #14
    Azért az jusson eszetekbe, hogy Lisbeth karaktere a könyvben gyakorlatilag egy az egyben olyan volt, mint a svéd eredeti színésznője, aki mellesleg a többi színésszel együtt hibátlan alakítást nyújtott.
    Kíváncsi leszek az amerikai verziót mennyire fogják megfosztani az egyébként kifejezetten lassú folyású krimi nyomozási szálától, és mennyire lesz akció orientált. Csak mert nem hiszem hogy egy átlag amerikai számára kielégítő lenne egy majdnem 3 órás film ami nagyrészt csak nyomozásról, és a Vanger család kiterjed rokonsági szálairól szólnak. Meglátjuk. Ez a svéd verzióban remekül működött.
    Az amerikai csaj egyébként egészen hasonlít az eredetire, remélem nem túl magas, mert Lisbeth kifejezetten kicsi csaj. Kíváncsi leszek Blomkvist-et ki alakítja majd (gyanítom hogy az lesz az ismertebb színész).