Szekeres Viktor

Megvannak az élőszereplős Jancsi és Juliska akciófilm főszereplői

Az első hírek még Noomi Rapace részvételéről szóltak, de végül Gemma Arterton kapta meg a klasszikus Jancsi és Juliska-mese által ihletett Hansel and Gretel: Witch Hunters női főszerepét.

Miután nemrég kiderült, hogy az elsősorban A bombák földjén című filmből ismert Jeremy Renner lesz az egyik főszereplője a Hansel and Gretel: Witch Hunters című filmnek, a Variety hírül adta, hogy a női főszerepet Gemma Arterton kapta. Arterton csak 2007-ben kezdett el filmezni, azonban pár év alatt olyan filmek fontos szerepeit kapta meg, mint A Quantum csendje, a Perzsia hercege: Az idő homokja, A titánok harca és a Tamara Drewe.

Arterton (és Renner) a klasszikus mesebeli karakter idősebb verzióját fogja alakítani, Jancsi és Juliska, illetve Hansel és Gretel ezúttal fejvadászok lesznek, akik boszorkányok elkapására specializálódtak. A Variety az információhoz azt is hozzátette, hogy a film forgatását valószínűleg Jeremy Rennerhez igazítják, így a jelenleg is forgó Mission: Impossible Ghost Protocol, valamint a The Avengers-mozi készítése közötti 8 hétben fogják elkészíteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • funkyman #3
    Jancsi és Juliska akciófilm . LOL!! :)
  • DontKillMe #2
    8 hét alatt all in..biztos, minőségi lesz. :D.
  • smaszi #1
    Eddig érdekesnek hat. Meglátjuk mi lesz belőle.