Szekeres Viktor

Klasszikus Stephen King-filmet rebootolnak

Úgy tűnik, hogy Hollywood ismét elkezdi felfedezni Stephen Kinget, hiszen újabb remake, vagy, ha úgy tetszik reboot készül egyik klasszikus filmjéből. Ezúttal a Drew Barrymore főszereplésével forgatott Tűzgyújtóból.

A Universal Pictures és Dino De Laurentiis produkciós cége bejelentette, hogy feldolgozzák az 1984-es Tűzgyújtó (Firestarter) című, Dew Barrymore főszereplésével készített Stephen King-horrort, mely annak idején 17 milliós bevételt produkált az amerikai mozikban. Az új Tűzgyújtót a tervek szerint Mark L. Smith fogja írni, aki az Elhagyott szobával vált ismertté.


A Variety információi szerint a stúdió rebootolni tervezi a Tűzgyújtót, melyből akár egy új sorozat is születhet így. A feldolgozás leginkább a főszereplő karaktert próbálja újragondolni. A producerek szerint a történet mitológiája új és izgalmas irányokba vihető el. Remélhetőleg nem arra, amerre a 2002-es tévés folytatás, a Marguerite Moreau főszereplésével készített A tűzgyújtó 2 - Fellángolás (Firestarter 2: Rekindled) indult el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hoz_Hun #3
    A kedvenc Stephen King regényem. Utálom a rebootokat, de erre most kiváncsi leszek. Az összes tűzgyújtós film bortasztó gagyi volt. Legalábbis nekem. Sajnos nem hiszem hogy nagy elvárásokat kéne támasztanom ezuttal sem. :/
  • winnie #2
    az nem ötlethiány, ha egy ismert címre alapozva akarnak sikert, azaz több pénzt elérni. ötlet rengeteg van, olvasd el az idei skript black listet. más kérdés, hogy eredeti ötletekre nehezebb sok pénzt kapni, és a közönség is kevésbé vevő rájuk, mint egy ismert címre
  • RiSeForMuSiC #1
    Elfogytak az eredeti ötletek, jön a sok reboot.