Szekeres Viktor

Jöhet a Halálos fegyver reboot

A Warner Bros. ismételten komolyan fontolóra vette pár klasszikusának rebootolását, s az egyik legnépszerűbb cím, ami felmerült, a Halálos fegyver volt. Kérdés, hogy ki léphetne Mel Gibsonék méltó örökébe?

A Heat Vision értesülései szerint miután Jessica Goodman hosszú idő után távozott a Warner Bros Pictures stúdió egyik vezető posztjáról, ismét felmerült az igény arra, hogy a Warner-katalógusban lévő jól csengő filmcímeket leporolják, s reboot formájában ismét mozikba küldjék. A felmerült címek közül az egyik legnagyobb meglepetés a Halálos fegyver felélesztése lehet. (Mel Gibson és Danny Glover főszereplésével 1987-ben készítették a filmet.)


Korábban már szó volt a Piszkos tizenkettő, a Tarzan és a Te jó Isten! feldolgozásáról, így ezen címek ismételt előkerülése közel sem meglepetés. Azonban a jelenlegi vezetők által elbírálásra váró reboot-esélyes filmek listáján még megtalálható a Sam Peckinpah-féle western, a Vad banda és a Michael Crichton által írt Feltámad a vadnyugat is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • funkyman #9
    Csinálhatnának egy filmet Murtaugh és Riggs nyugdíjas éveiről. Az eredeti szereplők úgyis abban a korban vannak. Így aztán mondhatnák mindenre, hogy ehhez én már túl öreg vagyok :)
  • tatish #8
    Majd az egyik főszereplő helyére csajt ,a másikéra meg pasit raknak aztán ebből is valami jó kis csöpögős izé lesz -_-' és jön a dráma hogy 'nemszerethetjük egymást mert vááámpírok izé rendőőőrök vagyunk"
    Meeeeert ez manapság a divat, nem?!
    'hogy esne le a füle annak aki kitalálta ezeket a rebootmániát
  • smaszi #7
    Oh NO!
    Jelenleg szerintem nincs olyan "figura" Hollywoodban aki ezt magára ölthetné (Gibson és Glover kivételével, de ők már túl idősek, még egy folytatáshoz is), hacsak nem egy teljesen új elgondolásról van szó...
  • bertino #5
    studio fail.
  • KRTuning #4
    ha azt a kis szarházit beletennék, remélem ő lenne az akit az első 3 percben brutálisan szétszaggat valami robbanás...
  • Bhalage #3
    szar otletnek tartom ;o
  • Mister #2
    Gibson helyére Justin Bieber? :D :D :D :D
  • Bulics #1
    Inkább nem mondok semmit!