Szekeres Viktor

A TV2 kitart Sváby mellett a bukta ellenére is

Hiába a nagy dérrel-dúrral történt beharangozás, hiába vetette be a csatorna magát Sváby "Napló" Andrást, hogy a Berényi-klán vérét szívja, kudarccal végződött a kísérlet.

Pedig a remekül felvezetett, elit szombati időpontba rakott és nagyszabású kültéri reklámkampánnyal támogatott premier még sikeres volt, de a nézői reakciók az első hétköznapi vetítéstől kezdve nyilvánvalónak tetszettek. Nem tudni, hogy a formátum, a műsorvezető személye, vagy a TV2 szintjén is szokatlan bakik tömkelege volt a gond, de a jelenség nem a régen a család televíziójaként pozicionált csatorna malmára hajtotta a vizet, hanem a helyettesítő terméket (jelen esetben az RTL Klubot és Barátok köztöt) erősítette meg.

Az olykor a napi 20%-os közönségarányt is csak nyögvenyelősen teljesítő vetélkedő mellett mégis kitart a TV2, sőt, Sváby András is biztosított mindenkit, hogy a gyerekcipőben járó játék elején tapasztalt hibák nem ismétlődnek meg és a Színes Bulvár Lapnak ki is fejtette, hogy igazából az utolsó hely a két nagy tévé versenyében nem is olyan rossz eredmény, főleg, ha a műsor átlagnézettségét nézi.

A műsor sorsáról (azonnal hatállyal való megszüntetés, pihentetés, folytatás) döntés nyáron várható, és addig érdemes elkezdeni gondolkodni azon, hogy vajon milyen járatos a népszerű műsorvezető-ikon a táskanyitogatók vezénylésében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • barnie1990 #21
    Hát,hogy net elől tv elé üljek,valami nagyon ütős műsört kéne kitalálni
  • HJPOWER #20
    Egyre kevesebben néznek tv-t, és aki néz is, az sem elősorban az ilyen hülye nyerős sza*okat... Kivétel a karosszékben mumifikálódott papik + mamik, + néhány retardált! ;)
  • xido #19
    nálam így néz ki egy esti "Háttér-tévézés" a munkában...tv2-tények,rtl-vágó,tv2-sváby,film-amelyiken érdekel,vagy kikapcs...és azért váltom ide-oda,mert a 2 "szupersorozattól" kiráz a hideg:)
  • TeszteloPontHu #18
    "TV2 szintjén is szokatlan bakik tömkelege volt a gond"

    Pontosan milyen bakik voltak?
  • Kagemusha #17
    Aha, statisztika... es ismeritek azt a viccet, ami ugy kezdodik, hogy:
    Harom statisztikus elmegy vadaszni...

    ...valamint csak nekem tunik fel, hogy itt az SG-n az RTL Klub az ISTEN, a TV2 meg a hulladek? Szerintem ugyanis elobbi sokkal inkabb hatasvadasz, mint utobbi...
  • waterman #16
    a legszebb az, hogy a cikkben nincs benne melyik műsorról is van szó..
  • C4ine #15
    Nem is hülyeség... Szerintem amennyit a Sváby bezsebel annyiért simán vállalná bárki, meg az egyszeri alkalmat is :)
  • immovable #14
    A statisztika olyan mint a bikini, sok mindent megmutat, de a lényeget eltakarja!!!
  • kanduhr #13
    Sváby inkább menjen vissza a Naplóhoz, de ha már ennyire ragaszkodnak az idióta műsörvezetőkhöz, akkor rakjanak bele Dundikát és máris megugrik a nézettség. Vagy minden alkalommal egy playmate.
  • gabeone #12
    "A társadalomtudományi kutatás gyakorlata "

    Ennek valóban jó lenne utánaolvasni.

    Sajnos statisztikai tudományokban nem vagyok jártas, de statisztikákkal kapcsolatban van egy kevés tapasztalatom. Ami egyelőre nem fedi a leírtakat. A jövőben reméljük mindannyian okosabbak leszünk a témában.